Woensdag
15-12-2021 11:00
Reacties: Enkhuizen oude stad en buitengebied
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Enkhuizen (rondwandeling)  afstand 17 km  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Robert H. (organisator / kaartlezer)  (15-12-2021)
Wat een fijne dag! Prachtig wandelweer en een enthousiaste groep. Wederom werd de afwisseling in de wandeling enorm gewaardeerd. De twee horeca locaties vielen ook in de smaak. Veel bewondering heb ik voor de wandelaars die vanuit het zuiden van het land naar Enkhuizen reizen voor de wandeling.
 
Reacties deelnemers
Willie(man) J. (18-12-2021)
Hallo Enkhuizen wandel en ontmoeten team! Het werd met jullie een aangename en gezellige belevenis en 6,5 uur reizen-waardig! In bijlage-link mijn foto en film herinnerings beelden om desgewenst nog na te kunnen genieten.... Dank en groet, Willie 
https://photos.app.goo.gl/FwjSx3Hb1wuE2Vy17..

Coralie van W. (16-12-2021)
Ik heb genoten! Prachtig oud havenstadje Enkhuizen (groepje huizen gebouwd op een Enk, dat is een verhoogde plek, volgens Robert) liggend in een heel afwisselende mooie omgeving.. En dan in de trein stappen en na 3,5 uur met diezelfde trein in Heerlen aankomen.., echt apart! ;-)  
Jan K. (15-12-2021)
Dag Robert en medewandelaars. We hebben vandaag genoten van deze mooie wandeldag. Het was prima wandelweer en er stond maar weinig wind. Leuk om na jaren weer eens terug te zijn in Enkhuizen en omgeving. Iedereen bedankt voor de gezellige gesprekken en wellicht tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen