Donderdag
16-12-2021 10:15
Reacties: Schilderspalet
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Naarden-Bussum (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Ingrid van S. (organisator / kaartlezer)  (16-12-2021)
We startten iets later omdat de treinen uit zowel Amsterdam als Utrecht vertraging hadden. En met een dubbele groep, we waren met 13 vrouwen. Het weer zat heel erg mee, het was wat mistig met regelmatig een waterig zonnetje en er stond geen wind. Bij Bos en Hei gingen de meesten van ons zelfs op het terras zitten. En bij de lunchstop op de Aaltjesberg verdwenen de flats van Almere in de mist en leken de zwanen in de lucht te zweven. In de grachten van Naarden Vesting spiegelden de bomen. Het was prachtig en gezellig. Allemaal hartelijk dank!
 
Reacties deelnemers
Akke V. (16-12-2021)
Nog even een nabrander: de vogels die we in het randmeer zagen, waren nog helemaal niet zo gewoon: een zwarte zwaan, verder geen gewone knobbelzwanen maar kleine zwanen (wintergasten). En op de foto s zag ik brilduikers en pijlstaarten. Vast nog meer leuks te zien, maar niet zonder goede kijker. Maar ook zonder kijker was het er prachtig: de zachte pasteltinten, de verborgen overgang tussen lucht en water, de tegen de gladde waterspiegel oplichtende zwanen .... als gezegd: sprookjesachtig.  
Akke V. (16-12-2021)
Wat een mooie wandeling en wat een prachtige dag was het! Ik kan de woorden van de eerdere reacties alleen maar herhalen: het was sprookjesachtig mooi. Ik maakte dan ook maar liefst 100 foto s en selecteren was niet eenvoudig. Het is me gelukt bijna de helft eruit te gooien. De rest laat ik maar gewoon staan. Kijk via de link hieronder en geniet na! Ingrid bedankt! Net als de wandelgenoten. Met zo n dag kan je er weer even tegenaan. Groet en graag tot een volgende keer. Akke 
https://myalbum.com/album/VgDBJNrWPVKF..

Hennie van D. (16-12-2021)
Het was sprookjesachtig mooi , ik ben blij dat ik meegegaan ben. lieve medelopers en Ingrid graag tot een volgende keer. 
Ottelien W. (16-12-2021)
Ha Ingrid en medewandelaars, wat een prachtige dag. Zo mooi, zo mooi, t Gooi. Herinneringen aan eerdere tochten liggen langs de route. Gezellige vrolijke wandelgenoten, een stralend helder licht en mysterieuze grondmist boven land en water. Sprookjessfeer. Hartelijk dank Ingrid en allen, groet en graag tot ziens, Ottelien. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen