Vrijdag
13-05-2022 12:00
Reacties: Rondwandelingetje bij Veere (weekeind Zeeland)
provincie Zeeland  vertrekpunt eindpunt Parkeerplaats Kraaienestweg Veere  afstandaantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Henk van G. (organisator / kaartlezer)  (13-05-2022)
Hallo wandelaars,
Een nieuwe wandeling als voorproefje voor dit weekend Zeeland. We hadden het niet beter kunnen treffen. Prachtig wandelweer, de natuur volop in lentetooi en het stadje Veere nog niet overlopen met andere toeristen. Want dat waren we zelf in Veere wel een beetje. Ik vond het leuk jullie een paar dingen te laten zien waar ook degenen die Veere wel kennen soms al jaren aan voorbij gelopen zijn.
En daarna weer terug naar het startpunt zodat iedereen weer op tijd kon inchecken als dat nodig was.
Ik vond het een geslaagde dag en ik kijk uit naar morgen.
Groeten,
Henk
 
Reacties deelnemers
Netty van C. (18-05-2022)
Wilma, heel erg bedankt voor de prachtige fotoreportage. Chapeau! Ik beleefde het weer opnieuw.  
Wilma S. (17-05-2022)
Hallo Allemaal..Zoals beloofd staat de fotolink nu bij mijn reactie..Voor enkele bekende plaatjes , maar wel met verschillende andere poppetjes.. Geniet nog maar eens na!! 
Wil H. (14-05-2022)
Wat een leuke wandeling rond en in Veere hebben we gedaan vandaag. Rondom Veere met allerlei soorten bruggetjes over het water en in Veere een rondje met nog wat extra wetenswaardigheden. En dan ook nog even zelf rondneuzen.... Het gaf een heerlijk vakantiegevoel. En na vandaag nog twee dagen te gaan... 
Netty van C. (13-05-2022)
Wat een heerlijke middag met een leuke wandelgroep in en rondom Veere. Gelukkig waren er nog niet zoveel toeristen, alhoewel de wateren vol lagen met een grote diversiteit aan boten. Ook ik heb dingen gezien en gehoord die ik nog niet over Veere wist. Het weer was ons zeer gunstig gestemd en zal dit de komende 2 dagen ook nog wel zijn. Deze eerste dag gaf me al het gevoel dat ik lang van huis was. Dus ik kijk zeker uit naar de komende 2 wandeldagen. Henk bedankt voor de organisatie en o.a. de weetjes over Veere die ik nog niet kende. 
Arie K. (13-05-2022)
Ja wat kan ik hier nog aan toevoegen ? Goed weer leuke groep,dingen gezien die me eerder niet ogevallen waren. Ziet er goed uit voor de komende wandelingen Alvast bedankt Henk 
Wilma S. (13-05-2022)
Hallo allemaal, Heerlijk om weer in Zeeland te zijn. Onze eerste kennismaking wandeling in Veere was heerlijk. Veere, je kunt er elke keer weer opnieuw van genieten...en dank je Henk dat je deze wandeling hebt aangeboden. Weer op tijd terug om in te checken in het verblijf en vanavond even met de Jarige Job een mosseltje gegeten..de 1e dag gaf al het gevoel om ver van huis te zijn...en dan mogen we nog 2 dagen!! Wat een feestje..  
https://www.myalbum.com/album/sgaNaNWaZQed..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen