Woensdag
11-05-2022 10:15
Reacties: Het Twiske Landsmeer Natuurwandeling
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Landsmeer (rondwandeling)  afstand 20km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Robert H. (organisator / kaartlezer)  (11-05-2022)
Ken je die dagen? dat alles klopt... Vandaag was zo een dag. Droog weer (bewolking,zon,wind) allemaal leuke mensen in de groep, mooie omgeving, prachtige natuur en goede horeca. Twee vrouwen die hun jasje uitlenen aan de organisator (omdat hij iets te optimistisch/zomers aan de wandeling begon) Die zelfde organisator die iemand uit de groep enorm liet schrikken bij de vogeluitkijkpost en daarna tot de ontdekking komen dat we supersnel gelopen hebben en het gereserveerde terras, ondanks dat we bijna een uur eerder aankwamen, toch voor ons beschikbaar was.
 
Reacties deelnemers
Marjan G. (11-05-2022)
Een prachtige dag voor een wandeling in het Twiske, een natuurgebied tussen Landsmeer en Oostzaan. Voor degenen met een optimistische outfit was de wind wat fris, maar daar was een oplossing voor. We kregen een goede indruk van het bijzondere gebied met veel water, vogels en bloeiende planten. Veel watervogels met jongen gezien, de ganzen hadden flink hun best gedaan. Een sfeervolle relaxte dag met aardige mensen en ook nog eens leuke horecastops, wat wil een mens nou nog meer? Fijn initiatief Robert, dankjewel! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen