Vrijdag
13-05-2022 11:25
Reacties: Beken en Huisvennen Kampina
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Boxtel - NS Boxtel  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Peter V. (organisator / kaartlezer)  (13-05-2022)
We zijn met een redelijk vlot tempo door de prachtige Kampina gelopen. Met wat korte pauzes en 2x horeca waren we toch ruim op tijd bij het station zodat de treinreizigers onder ons tijdig konden inchecken. Dank aan allen voor de gezelligheid en graag tot ziens! Peter
 
Reacties deelnemers
Karin K. (14-05-2022)
Beste Peter, en alle anderen. Smalwater, de kleine Aa, Kogelvangerven was ook dhr. van Tienhoven lig. En tot slot een zeer mooi graspadje langs de majestueuze Beers. Dank je wel voor deze prachtige dag. Groetjes Karin. 
Coralie van W. (14-05-2022)
een heerlijke dag! prima wandelweer, mooie omgeving, prettig gezelschap, goed georganiseerd. en dan nog het verhaal van iemand die de Kampina ooit heeft gekocht en aan natuurmonumenten heeft geschonken..: van die soort zouden er meer moeten zijn ;-) 
Wim S. (13-05-2022)
Een magnifieke wandeling vandaag onder leiding van Peter, als altijd betrouwbaar en solide als een Zwitsers uurwerk. Goddank liet ook de koekoek royaal van zich horen. Geurend fluitenkruid, talloze variaties groen, schitterend allemaal. Peter bedankt en allemaal graag tot een volgend wandelfeest. 
Tiny C. (13-05-2022)
Een heel mooie wandeling Peter, inderdaad in een heerlijk pittig tempo. De Kampina blijft prachtig; delen waren nieuw voor mij. Bedankt voor de perfecte organisatie en graag tot ziens allemaal. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen