Donderdag
16-06-2022 10:05
Reacties: Heino - Raalte
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Heino - Raalte  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Annelies C. (organisator / kaartlezer)  (16-06-2022)
Helaas de wandeling een half uur later moeten beginnen ivm trein uitval maar voor mij maakte de wandeling alles goed. Bij de tuin stonden de koffie en thee al klaar en kregen we een rondleiding met een bevlogen uitleg hoe de tuin was ontstaan en hoe de tuin werd onderhouden en wat daar allemaal bij komt kijken. Al met al duurde dat wel langer dan ik had verwacht maar het was de moeite waard. Daarna nog het kleine museumpje, en naar de trein en nu weer thuis, moe maar voldaan. Tot een volgende keer maar weer groetjes Annelies.
 
Reacties deelnemers
Tiny J. (18-06-2022)
En bij deze (eindelijk) de foto s  
https://photos.app.goo.gl/mkfDs7QwvKSzd4bz8..

Jan K. (17-06-2022)
Prachtige wandeling onder ideale omstandigheden. Omdat we veel door de bossen liepen bleef het lekker koel. Ik heb ontzettend veel bewondering voor de bezochte tuin. Geweldig dat slecht 2 mensen zo’n enorme tuin konden creëren en onderhouden. Nadat de groep zich gesplitst had miste ik Joop wel een beetje. Er kwam nu o.a. het onderwerp moeilijke bevallingen ter sprake. Ik ging toen maar even wat meer afstand houden. Annelies, hartelijk dank voor de mooie wandeling en medewandelaars voor de leuke gesprekken. 
Agnes H. (16-06-2022)
Het weer was heerlijk, de wandeling was lekker door een groot deel bos en het bezoek aan de tuin was voor mij als beginnend tuinierster top. Leuke duurzame ideeën opgedaan. Bedankt Annelies en van mij is deze wandeling voor herhaling vatbaar. Andersom mag ook.  
Ria v. (16-06-2022)
Aangenaam verrast door de wandeling en dan met name de Hof van Eigenaardigheden. Voor herhaling vatbaar. Annelies, bedankt voor de tocht en tot een volgende keer. groet Ria 
Tiny J. (16-06-2022)
Van Heino naar Raalte was een totaal andere tocht dan van Zwolle naar Heino, maar de bospaadjes waren wel heel prettig met dit warme weer! De tuin was fantastisch, ongelooflijk dat die door 2 mensen wordt onderhouden. Aan het eind van de tocht een klein misverstand, maar dat maakt niet uit. Het was een bijzonder prettige dag. Annelies, bedankt voor de organisatie en allemaal tot een volgende wandeling. De foto’s volgen, waarschijnlijk zaterdag. PS de kruisbessenjam is heerlijk. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen