Zondag
19-06-2022 11:30
Reacties: Op naar Maastricht!
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt NS Eijsden - NS Maastricht  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Peter V. (organisator / kaartlezer)  (19-06-2022)
Na een aanvankelijk donkere lucht met een beetje regen werd het steeds beter wandelweer. We hebben veel moois kunnen bekijken vandaag met als extra´s een katholieke processie in Eijsden en een blik in het indrukwekkende fort van Eben Emael. Hopelijk is iedereen die met de trein reisde voorspoedig thuisgekomen ondanks de problemen bij de NS. Dank allemaal voor jullie fijne gezelschap en graag tot ziens! Peter
 
Reacties deelnemers
Tiny C. (19-06-2022)
Peter, dank voor organisatie van de mooie wandeling van Eijsden naar Maastricht. Bij de start van de wandeling kwamen we zeer verrassend terecht in De Bronk van Eijsden (Limburgs: Broonk ien Èèsjde), een van oorsprong katholieke, cultuur-historische traditie. Ook de mergelgrotten, enkele fraaie kastelen en forten en de vele schitterende uitzichten droegen bij aan deze prachtige dag. Het fort van Eben Emael is inderdaad erg indrukwekkend; zeer de moeite waard lijkt me om er eens in rondgeleid te worden. Daarbij ook nog een gezellige groep en prachtig weer; een zeer geslaagde dag! 
Netty van C. (19-06-2022)
Peter, wat heb je een mooie en afwisselende wandeling voor ons uitgezet. Ook je uitleg over het een en ander was welkom, want het meeste was nieuw voor mij. Het weer, de wandelgroep en de horeca waren allemaal prima, waardoor we er ook allen van genoten hebben. Peter bedankt voor de organisatie en de begeleiding. Iedereen bedankt voor het welslagen van deze mooie vakantiedag. Graag tot een volgende keer! 
Monique K. (19-06-2022)
Wat een heerlijke dag in een prachtig mooie omgeving met een leuk gezelschap. Dank je wel Peter, het was weer volop genieten.  
Chantal C. (19-06-2022)
Peter, bedankt voor deze prachtige wandeling! Veel afwisselingen in de natuur, een paar bezienswaardigheden , een gezellige groep en het weer was ideaal! Groetjes, Chantal  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen