Woensdag
22-06-2022 10:00
Reacties: EXTRA Den Haag compleet
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Den Haag CS  afstand 13  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (22-06-2022)
Direct na het station konden we gepantserde legervoertuigen bewonderen, loodzware mobiele wegblokkades, agenten en militairen eromheen. De boeren houden een protest.
Onze opdracht was een stuk luchtiger. We liepen een gevarieerde route door de stad, de Belgische Reisroutes hebben een wandeling bedacht vol variatie. Fraaie koloniale huizen, monumentale beelden, park Sorgvliet, statige lanen met ambassades. We troffen een knusse koffietent met terras op het juiste moment (voor herhaling vatbaar!), slingerden nogmaals om militaire wegblokkades heen, kwamen bij het mooiste museum van Nederland waar we toch een uurtje naar binnen gingen, hoewel er geen regen viel te bekennen. Genoten van de Wonderkamers en van Theo Jansens strandbeesten. De terugweg leuk en vertrouwd via het Noordeinde en de paleistuin .
Een heerlijke zonnige dag, niet eens te warm dankzij dat Haagse zeebriesje. We hadden een supergezellig groepje, ik vond het erg leuk dat jullie erbij waren.
 
Reacties deelnemers
Jolanda E. (22-06-2022)
We hebben vandaag weer zo veel moois van Den Haag gezien: prachtige huizen, brede lanen, veel groen. Jugendstil, Amsterdamse school, supergrote mooie ambassades. Ook door het Scheveningse bos gelopen en het Kunstmuseum blijft mijn favoriet. Zo ongemerkt toch 13,5 km bij elkaar met een fijn groepje en een welverdiend drankje na afloop. Het was weer een dag met een gouden randje! Dank Conny voor deze mooie wandeling! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen