Reacties en foto's

 • ZA 17/09
  Etappe 4: (Colijnsplaat) - Zierikzee - Bruinisse
  20 km
  Zeeland, Zierikzee (De Val) - Bruinisse (Dorp)
  5/7 deeln.
 • ZA 17/09
  Etappe 4: (Colijnsplaat) - Zierikzee - Bruinisse
  Zeeland, Zierikzee (De Val) - Bruinisse (Dorp)
  20 km
  5/7 deeln.
 •  

 • Harry U

  ( organisator / kaartlezer ) 30-10-2022

  Bewolkt met zonnige perioden, af en toe een bui, krachtige noordwestenwind, 15 gr C.


  Vanaf busstation Zierikzee richting café Meneer Nilson. Gezellige zaterdagdrukte. Van start langs Oude Haven en Zuidhavenpoort. Snel buitengaats, wandelend langs kronkelige dijken en bomenrijen.
  Pauze bij camping Weyde Line. Een divertimento in reservaat Dijkwater. Sirjansland en SirjansCafé, met goedgeluimde uitbater. Dan nog even wat vakantieparken, de zeedijk en zicht op de Grevelingen, het dorp Bruinisse, gezellige afronding bij Johnny's.

  Geslaagde wandeling. Op naar de volgende etappe. Harry.


  Langs de Oudepolderdijk.


  Voor het SirjansCafe in Sirjansland.


  Langs de Grevelingen.
  Klik voor de gelopen route (19,3 km) hier.

 • Joss S

  18-09-2022

  Beste Harry. Blij dat ik gister jouw wandeling van Zierikzee naar Bruinisse heb gewandeld. Blij omdat het goed wandelen is in het Zeeuwse, mooi landschap met op deze zaterdag soms een "ietwat" regen, mooie en snel afwisselende luchten en op weg naar Bruinisse ( auto parkeren) de mooie regenbogen. Last but not least, met ons vijftal was het plezierig wandelen met veel humor. De horeca in Sirjansland was GEWELDIG met een humoristisch horeca-echtpaar, waar ook de appeltaart met heel goed smaakte. Twintig kilometer met de meidoorn met zijn vele rode vruchtjes, het afwisselende landschap hjebben we in een lekker tempo gelopen, zodat we ook weer bijtijds terug waren in Bruinisse, voor een laatste drankje. Harry, Frea en Willy hadden daar een etentje. Harry bedankt voor het organiseren, Frea, Ulla, Willy en last but not least Harry, bedankt voor jullie prettig gezelschap, graag tot een volgend keertje. Bossche groet, Joss...

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo