Reacties en foto's

 • ZA 14/05
  Boswachterij Westerschouwen en Zepeduinen (weekend Zeeland)
  17 km
  VOL
  Zeeland, Burgh-Haamstede (rondwandeling)(weekeindje Zeeland)
  9/5 deeln.
 • ZA 14/05
  Boswachterij Westerschouwen en Zepeduinen (weekend Zeeland)
  Zeeland, Burgh-Haamstede (rondwandeling)(weekeindje Zeeland)
  17 km
  9/5 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk van G.

  ( organisator / kaartlezer ) 14-05-2022

  Dag wandelaars,

  Ook vandaag heeft Zeeland weer zijn beste beentje voor gezet om ons te laten genieten. Er lag weer een prachtig landschap om doorheen te wandelen op ons te wachten. De Boswachterij Westenschouwen met mooie klimmetjes om de kuiten te testen. De Zeepeduinen in al zijn gevarieerdheid. Burgh-haamstede waar we het beeld van de Witte van Haamstede tegenkwamen (moesten wel even zoeken wie dat nou weer was) . Via de Zeepeduinen terug naar de Boswachterij Westenschouwen met o.a. dat prachtige duinmeertje. En dan als kers op de taart nog een roedel reeën vlak voor we bij het strand kwamen.

  Ik heb genoten van deze dag.

  Iedereen bedankt voor de gezelligheid onderweg. En morgen wordt het vast weer net zo mooi.

  Groeten,

  Henk

 • Netty van C.

  18-05-2022

  Wilma, heel erg bedankt voor de prachtige fotoreportage. Chapeau! Ik beleefde het weer opnieuw.

 • Wilma S.

  17-05-2022

  Hallo Allemaal..Zoals beloofd staat de fotolink nu bij mijn reactie..Voor enkele bekende plaatjes , maar wel met verschillende andere poppetjes.. Geniet nog maar eens na!!

 • Annemie G.

  17-05-2022

  Dank je Wilma voor de prachtige fotoreportage. Groetjes Annemie

 • Wil H.

  14-05-2022

  Dag twee van dit wandelweekend was het alweer prachtig weer. Door de bossen en de duinen en de laatste kilometers met blote voeten langs de zee, wat wil je nog meer. We hebben zelfs reeen gespot. Na het wandelen gezellig gegeten en nu nog aan het nagenieten. Op naar dag drie...

 • Arie K.

  14-05-2022

  was weer een mooie dag alles zat mee dank hiervoor Henk

 • Wilma S.

  14-05-2022

  Tweede wandeldag vanuit Burgh Haamstede. Weer een zomerse dag in ons Zeeland. Ja de zon wil er dit weekend zeker bij zijn en vergezeld ons elke dag! Hoe vaak je deze wandeling ook maakt...hij blijft geweldig mooi en blijft je verrassen.Even niet opletten en de reeën gaan bijna aan je voorbij.Te laat voor een foto , maar het plaatje staat op het netvlies. Vandaag maakt het wederom de verwachtingen waar. Morgen helaas weer de laatste dag van ons weekendje Zeeland...maar het zal zeker genieten worden....Fijne avond allemaal en tot morgen..

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Netty van C.

  14-05-2022

  Het was vandaag weer genieten en nog eens genieten. Een prachtige tweede wandeldag met daarin de beloofde pittige onderdelen. Deze zijn door iedereen dapper volbracht. We liepen vaak als groep langdurig alleen door de afwisselende en prachtige natuur. De afsluiting met een etentje op een terras was ook erg leuk en lekker. Henk bedankt voor de organisatie en de begeleiding. Ik kijk uit naar morgen, onze laatste wandeldag, maar de voldoening van een prachtige meerdaagse is er bij mij nu al.