Reacties en foto's

 • ZO 15/05
  Walcheren: Duin en strand (weekend Zeeland)
  18 km
  VOL
  Zeeland, Vrouwenpolder (rondwandeling)
  9/5 deeln.
 • ZO 15/05
  Walcheren: Duin en strand (weekend Zeeland)
  Zeeland, Vrouwenpolder (rondwandeling)
  18 km
  9/5 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk van G.

  ( organisator / kaartlezer ) 15-05-2022

  Dag wandelaars,

  Het was een prachtige dag om te wandelen vandaag maar het was wel een redelijk pittige tocht. In de eerste plaats was bij sommigen de wandeling van gisteren toch wel een beetje in de benen en de rest van het gestel blijven hangen. Bovendien was het zand op delen van de paden door het gebrek aan regen behoorlijk mul waardoor het lopen soms iets zwaarder werd. En de wind bracht op deze warme dag wel verkoeling maar we moesten er wel een flink eind tegenin.

  Maar aan de andere kant blijft het wel een mooi afwisselend landschap. Het open duingebied in het begin. Dan de zee en het strand. De bloeiende rhododendrons en de grillige beukenlaan in het landgoed Berkenbosch. En niet te vergeten het groepje reeën dat plotseling opdook. En dan na een lunchpauze weer terug naar het strand. Lekker met de blote voeten langs de vloedlijn voor wie dat wilde. En tenslotte weer terug naar het startpunt.

  Op het laatst werd het wat stiller in de groep omdat de vermoeidheid hier en daar toesloeg. Maar na een drankje om bij te komen was daar bij het eten niet veel meer van te merken.

  Ik kijk best een beetje moe maar wel heel tevreden terug op deze dag.

  Iedereen die er was bedankt voor de gezelligheid onderweg en graag tot een volgende wandeling

  Groeten,

  Henk

 • Netty van C.

  18-05-2022

  Wilma, heel erg bedankt voor de prachtige fotoreportage. Chapeau! Ik beleefde het weer opnieuw.

 • Wilma S.

  17-05-2022

  Hallo Allemaal..Zoals beloofd staat de fotolink nu bij mijn reactie..Voor enkele bekende plaatjes , maar wel met verschillende andere poppetjes.. Geniet nog maar eens na!!

 • Arie K.

  16-05-2022

  Ja sluit me bij het bovenstaande aan Waren 3 mooie dagen. Bedankt Henk

 • Petra G.

  16-05-2022

  Ik mocht deze laatste dag aansluiten. Wat een prachtige wandeling, Henk. Voor mij bekend gebied. Dit keer met bloeiende lissen en rhododendrons. En wat een leuk gezelschap waren jullie!! Ik heb genoten. Tot een volgende keer wellicht dan in het Brabantse!

 • Netty van C.

  16-05-2022

  Wat een heerlijke derde wandeldag door het duingebied, strand en Berkenbos van Walcheren. Alhoewel het deels vermoeiend wandelen was, heb ik van alles genoten. Het was zeker weer de moeite waard. De horeca en het gezellige etentje nadien, was een perfecte afsluiting van een bijzonder mooie wandeldriedaagse. Henk heel erg bedankt voor de organisatie en de begeleiding en iedereen bedankt voor het aangename gezelschap. Ik heb tijdens de drie dagen enkele foto s gemaakt, maar die heb ik inmiddels doorgestuurd naar Wilma. Zij kijkt welke van mijn foto s eventueel aanvullend kunnen zijn op haar uitgebreide reportage. De foto s worden per wandeldag bij de reacties geplaatst. Graag tot een andere keer. Groetjes, Netty

 • Annemie G.

  15-05-2022

  Henk reuze bedankt voor het organiseren van deze meerdaagse wandeling in Zeeland. Het weer was ons goed gezind en we hadden de wind de tweede dag mee. Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid.

 • Marianne H.

  15-05-2022

  Dank je Henk voor het organiseren van 3 prachtige wandeldagen in Zeeland. Ook heel gezellig met leuke horeca. Het was echt een mini vakantie in eigen land. Mooie tochten en af en toe met de voetjes in zee. Heerlijk! Daar knap je weer helemaal van op na de pittige stukjes door het mulle zand. De speurtocht door de duinen vandaag maakte het extra afwisselend. Al met al kijk ik met veel plezier terug op 3 heerlijke dagen. Fijn dat ik meekon. Nogmaals dank. Groetjes Marianne

 • Wilma S.

  15-05-2022

  Helaas, het zit er weer op.Een lang weekend met fijne wandeldagen in Zeeland. Dank je wel Henk dat je dit weer mogelijk hebt gemaakt! Vandaag een afwisselende tocht vanuit Oranjezon in Vrouwenpolder. Lekker geploetert door mul zand, langs de branding op het strand, verfrissing bij een mooie Horeca...beetje afkoeling in het bosgebied van " de Manteling" wat kun je hiervan genieten...Hier zou je nog langer kunnen zwerven. Ondanks dat de hogere temperatuur voor vermoeidheid zorgde, in ieder geval bij mij....was het tijdens onze gezamenlijke maaltijd en drankje helemaal vergeten..Voor mij de laatste overnachting, de wandelspullen al ingepakt en waarschijnlijk een goede nachtrust, morgen weer naar het Brabantse. Hopelijk hebben de wandelmaatje die direct naar huis zijn gegaan een veilige thuisreis. Dank je wel allemaal voor jullie gezelschap en deze komende dagen zal ik enkele foto,s via een link hierbij plaatsen, zodat we nog even van deze mooie dagen kunnen genieten.. Henk Dank je wel dat het je ook dit jaar weer is gelukt om dit moois te organiseren. Groetjes Wilma

  Klik hier voor de foto's van deze tocht