Reacties en foto's

 • WO 17/08
  Marienberg, Diffelen, Rheeze en Oud Bergentheim
  19 km
  Overijssel, Marienberg
  8/15 deeln.
 • WO 17/08
  Marienberg, Diffelen, Rheeze en Oud Bergentheim
  Overijssel, Marienberg
  19 km
  8/15 deeln.
 •  

 • Ton van het H.

  ( organisator / kaartlezer ) 17-08-2022

  Heerlijk gelopen en dat met een gezellig clubje. Onze eerste bakje koffie hebben we bij De Gloepe in Diffelen genomen. Hierna zijn we via de Boswachterij van Hardenberg en over de duintjes van de Rheezerbelten naar de Theeplantage gelopen om daar een heerlijke pauze te nemen.
  Na de bijzondere thee geproefd te hebben zijn we met het voetveertje de vecht over gestoken om uiteindelijk weer in Marienberg aan te komen. Hier hebben we de wandeling gezellig met een drankje afgesloten. Ik wil iedereen bedanken voor de aangeboden drankjes en met name Frank voor het aangeboden (verjaardags) rondje. Ik heb nog diverse foto’s geschoten, dus klik op de link, en geniet nog even na.

  Een hartelijke groet en tot ziens!

  Ton

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Coby S.

  18-08-2022

  Het was weer een mooie, afwisselende route Ton! en we hadden veel geluk met het weer, ondanks de slechte voorspellingen.

 • Frank M.

  18-08-2022

  Mooie afwisselende wandeltocht langs en over de Vecht. Wat een luxe drie verschillende horecabedrijven bezocht! De lunch was bijzonder in de Somer Wende de theetuin in Rheeze. Met het trage zelfbedieningspontje de Vecht over weer een nieuwe ervaring! Allemaal bedankt voor de gezellige dag die grotendeels droog verliep en vooral Ton voor de organisatie en de foto s. Graag tot ziens bij de volgende wandeling. Vriendelijke groet Frank.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht