Reacties en foto's

 • DO 28/04
  Bomendijk OV stapper
  18 km
  VOL
  Gelderland, NS Klarenbeek - NS Deventer (lijnwandeling)
  9/9 deeln.
 • DO 28/04
  Bomendijk OV stapper
  Gelderland, NS Klarenbeek - NS Deventer (lijnwandeling)
  18 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C.

  ( organisator / kaartlezer ) 28-04-2022

  Een prima wandeling op een mooie plek in Nederland. Helaas geen bakker bril, dat was even een bittere pil. Maar ja, die mogen ook wel eens weg, wat een pech pech pech… Geïnspireerd door het boekje, wild plukken, de buitenkeuken, door Leoniek Bontje en Yvet Noordermeer extra aandacht voor wat er groeit en bloeit en dat was veel, wie weet een volgende keer een lekkernij van wilde planten en bloemen. Bedankt allemaal dat jullie met mij meeliepen en voor het opzoeken van de namen van de verschillende bloemen, zal proberen ze te onthouden. Groetjes en tot een volgende keer maar weer, Annelies.

 • Tiny J.

  29-04-2022

  En alsnog de link naar de foto s

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Agnes H.

  28-04-2022

  Bedankt Annelies dat we mee mochten op deze mooie wandeling. Inderdaad veel bloeiende plantjes onderweg gezien: bosanemoon, ereprijs, klaproos, grote …? Tot de volgende keer, Agnes

 • Loes van der V.

  28-04-2022

  Wat heb je ons weer een heerlijke dag bezorgd Annelies! Prachtig lopen over de bomendijk...idd pech dat bakker Bril gesloten was maar daardoor heb ik wel dat lekkere ijsje, met slagroom ..kunnen nemen aan het einde van de wandeling. Weegbree hoop ik nu eens te kunnen onthouden..en..blinde muur. Rare naam voor zo een mooi bloemetje maar de paarse zee van bloemetjes…ik ben het alweer kwijt! Dank je wel, Annelies voor deze fijne dag en ook de leuke groep meewandelaars, dank en graag tot ziens..bijgevoegd 1 foto

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Tiny J.

  28-04-2022

  Nog nooit ben ik op station Klarenbeek uitgestapt, maar, via de Wandelsite leer je Nederland goed kennen. Mooie tocht, jammer dat bakker Bril dicht was, maar ik heb een foto van de voordeur! Annelies, bedankt voor de organisatie en allemaal tot een volgende wandeling. Foto’s volgen morgen.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Ina B.

  28-04-2022

  De Bomendijk vanuit Klarenbeek blijft een erg mooie wandeling. Zeker in het voorjaar met het frisse groen aan de bomen en struiken. Lopen vanaf Klarenbeek naar Deventer toe heeft als voordeel dat het laatste toch wel saaie stuk asfalt toch leuk wordt door het zicht op de mooie stad Deventer. Dank je wel Annelies voor de organisatie. Het was een gezellige dag, allen bedankt en graag tot ziens! Ina Ps: voor de bloemenliefhebbers: geen blinde muur maar grote muur en de paarse bloemetjes reigersbek .

 • Irna G.

  28-04-2022

  Heerlijk gewandeld in een prachtig gebied met fijne mensen onder bezielende leiding van Annelies én mijn plantenkennis weer geactiveerd, maar voor hoe lang? Dankjewel allen en graag tot ziens, Irna.