Reacties en foto's

 • ZO 01/05
  Roovert Tulderheide
  19 km
  VOL
  Noord-Brabant, Goirle (rondwandeling)
  7/7 deeln.
 • ZO 01/05
  Roovert Tulderheide
  Noord-Brabant, Goirle (rondwandeling)
  19 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk van G.

  ( organisator / kaartlezer ) 01-05-2022

  Dag wandelaars,

  Nogal onverwacht bleek de weg naar Tulderheide vandaag langs Memory Lane te voeren. Onderweg naar Goirle zagen we al het een en ander maar op de parkeerplaats van de Roovertse Leij werd het nog duidelijker. Er stonden tientallen oude militaire voertuigen als jeeps, drietonners, stafwagens en een verdwaalde ambulance en een brandweerjeep. En natuurlijk die ene Hummer die er eigenlijk niet tussen paste. En ook onderweg kwamen we er aantal van tegen. Niet echt uit WOII maar al wel behoorlijk oud. Een dag voor hobbyisten op dat gebied.

  En dan de wandeling. Het was natuurlijk een prachtige dag om buiten te zijn. Lentegroen en meer zon dat voorspeld. Prachtig was het weer. Gorp en Roovert hebben vandaag weer hun beste beentje voor gezet. Het blijft een mooi gebied met hier en daar een ven, natuurlijk de Leij en zijn Belgische voorloper. Akkers, bossen, een stukje hei en het ven Papschot dat dankzij het snoeien en kappen van de laatste jaren veel beter te zien is.

  En dan bleek de camping Tulderheide ook nog een herinnering op te roepen aan een brommervakantie van lang geleden.

  We hebben weer heerlijk kunnen genieten van het wandelen, van de horeca onderweg en een lekker drankje als afsluiting.

  Iedereen bedankt voor de gezelligheid onderweg en graag tot een volgende wandeling.


  Groeten,

  Henk

 • Karin K.

  03-05-2022

  Hallo Henk en alle anderen. Beetje laat maar Nog even een bedankje voor de hele fijne dag. Veel plezier in Zeeland samen. Grot Karin

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Erna de d.

  02-05-2022

  Wat was het een heerlijke wandeldag. Na lange tijd weer meegelopen in het Brabantse. En dan lekker wandelen door en langs afwisselend heide, bossen, ven. En veel groen, alles groeit als een tierelier. We hebben vooraf, tijdens en achteraf lekker buiten op een terras kunnen zitten met een versnapering. Met de mooie foto s van Wilma nu weer even kunnen nagenieten. Het was een heerlijke dag. Bedankt Henk voor deze wandeling, met voor mij ook weer een nieuw stuk natuur. En medewandelaars, bedankt voor de gezellige dag.

 • Kris van W.

  02-05-2022

  Ik heb mijn zesde wandeldag deze week afgesloten met een heerlijke wandeling, mooi weer en gezellige mensen. Daarna is een rustdag ook genieten!

 • Hans K.

  01-05-2022

  Henk en natuurlijk ook Wil 😉

  Weer heerlijk gelopen in het Brabantse land. De vele groen auto s deden denken aan hoe het eind 1944 hier was. Hoe zullen de Oekraieners tergkijken naar 2022?

  Onderweg natuurlijk ook naar de natuur gekeken. De boktor op het terras was een bonte ribbelboktor, een nieuwe soort voor mij. Het LVHB was het harlekijnLVHB. Hieronder een link naar de boktor, al klikkende kan je nog veel meer ontdekken.

  tot een volgende keer,

  Hans

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Wilma S.

  01-05-2022

  Na een koninklijk aspergemaaltijdje heb ik de foto`s doorgenomen. Het was weer een heerlijke wandeling vanuit de Roovertse Leij. Dank je wel Henk dat je wederom nieuwe stukken aan ons hebt laten zien...genietend van het frisse groen, een stop bij de Horeca ,waar iemand nog even terug kon kijken op haar jeugd en wij heerlijk konden genieten buiten in het zonnetje van een versnapering. Ik dacht dat ik al veel had gezien rondom Roovert....maar vandaag bleek dus van niet en dat er telkens weer iets nieuws te ontdekken valt. Dank je wel Henk dat je deze ontdekkingstocht hebt voorgeschoteld.. Dank je wel medewandelaars voor een ontspannen samenzijn en lopen jullie deze tocht nog eens mee...? De link staat hieronder... Groetjes en tot ziens..Wilma

  Foto's: https://www.myalbum.com/album/eKApbw2CAP3q

 • Wil H.

  01-05-2022

  Hallo allemaal, wat heb ik vandaag genoten van de ontluikende natuur onderweg, al die verschillende kleuren groen en veel kleinere akkers met rondom kreupelhout en boompjes, net zoals vroeger... En laat ik de ouderwetse bloemen ook niet vergeten, paardebloemen, pinksterbloemen, madeliefjes enz. Kortom, een fijne wandeldag en ook nog met leuk, bekend gezelschap! ik kijk met veel plezier terug op deze mooie wandeldag, de foto s van Wilma helpen daar zeker nog bij! Groet en graag tot een volgende gelegenheid, Wil

 • Netty van C.

  01-05-2022

  Ja, ook ik heb genoten van de mooie wandeldag. Ik sluit me helemaal aan bij de reacties. Henk bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt voor het prettige gezelschap. Wilma bedankt voor de mooie foto s.