Reacties en foto's

 • DO 12/05
  Lentewandeling Heemtuinen en Amsterdamse Bos
  20 km
  VOL
  Noord-Holland, NS Amsterdam-Zuid (rondwandeling)
  7/7 deeln.
 • DO 12/05
  Lentewandeling Heemtuinen en Amsterdamse Bos
  Noord-Holland, NS Amsterdam-Zuid (rondwandeling)
  20 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Gaby van de H.

  ( organisator / kaartlezer ) 12-05-2022

  Wandelmaatjes, wat heb ik van de wandeling met jullie genoten. We liepen door verschillende heemtuinen met mooie lentebloemen, het Amsterdamse Bos met het prachtige vogeleiland. Op dit moment is het er bijzonder mooi. Overal daslook in bloei. Echt supermooi om te zien. Onze tussenstop op de geitenboerderij maar ook het drankje na de wandeling in Café Anno 1890 waren erg gezellig. Hopelijk tot gauw bij een andere wandeling. Groetjes, Gaby

 • Paula H.

  13-05-2022

  Wat een geweldig mooie wandeling was het vandaag in het Amsterdamse weer. Gert je hebt alles al benoemd in je prachtige beschrijving van deze wandeling en alles zo mooi weer gegeven in je foto’s. Ik heb echt weer erg genoten van de prachtige omgeving en het leuke gezelschap. Gaby ontzettend bedankt voor de organisatie en hoop je spoedig weer te zien op een wandeling. Groetjes, Paula

 • Gert ten B.

  12-05-2022

  Alfred Jodokus zat s’avonds te mijmeren op de bank thuis voor zijn televisie (de semi finale van het songfestival kon hem niet zo bekoren) over het afscheid van zijn collega’s bij Anno 1890.
  Zijn gedachten gingen van het afgelopen afscheid terug naar de wandeling door de Heemtuinen en het Amsterdamse Bos.
  Eigenlijk wel een heel bijzondere wandeling. Het begon al met de koffie aan het begin. Mocht je het koffie noemen, of een melange van 10 liter water en 2 koffiebonen en het gezamenlijk plassen van de zes medewandelaars.
  Dan de wandeling zelf: tuinen vol bloeiende bloemen, prachtige gladde spiegelende wateroppervlakken, vergezichten op een reeds bijna voltooide kerk die in de fik had gestaan en de huilende vliegtuigen die Schiphol probeerden te bereiken.
  En het wel heel bizarre voorval, iets voor Harry Potter, van ragfijne dunne zijden draden, als zijnde serpentines hangend aan een boom van ongeveer 5 meter lang, vol met rupsen. Een horrorverhaal waar je de kriebels van kreeg.
  Onweerstaanbaar gingen zijn gedachten terug naar het voltooide afscheid, waar veel mannelijke collega’s hem een eerbetoon hadden gegeven met veel flessen drank.
  Hem was tijdens het afscheid opgevallen dat aan het andere eind van de donkere kroeg een zestal mensen zaten, die gezien hun outfit blijkbaar hadden gewandeld, heel plezier met elkaar hadden onder het genot van een wijntje, tonic en bier.
  Alfred Jodokus kon een glimlach niet onderdrukken en dacht dat hij liever bij het zestal had gezeten dan afscheid van zijn collega’s te nemen die alle waren gekomen om te kijken of hij echt vertrekken ging.
  Ontwakend uit zijn mijmeringen deed hij de TV uit en ging met een voldaan gevoel naar bed. Misschien moest hij maar eens meer tijd gaan besteden aan wandelen dan aan collega’s.
  Vriendelijke groet, Gert

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Henriette B.

  12-05-2022

  Gaby, wat een super, super wandeling. Mooie route. Blauwe lucht met schapenwolkjes, een uitbundige bloemenpracht zowel in de heemtuinen als in het Amsterdamse bos. Pasgeboren geitjes. De lente op z’n mooist. Plus een gezellig groepje wandelsiters. Zo’ dag blijft je lang bij. Heel erg bedankt een Gert dank voor de foto’s .