Reacties en foto's

 • WO 18/05
  Rondom Moordrecht
  15 km
  Zuid-Holland, Bushalte Sluislaan Moordrecht
  8/9 deeln.
 • WO 18/05
  Rondom Moordrecht
  Zuid-Holland, Bushalte Sluislaan Moordrecht
  15 km
  8/9 deeln.
 •  

 • Joke W.

  ( organisator / kaartlezer ) 18-05-2022

  Wat leuk vandaag dat we met wandelaars bij elkaar waren uit alle windstreken. Voor sommigen was het een eerste kennismaking met de schitterende Krimpenerwaard. Op dit moment bloeien daar de gele lissen langs de lange sloten. We zagen ook hazen, zwanen, eenden en vooral heel veel ganzen.
  Eenmaal weer terug in Schieland pauzeerden we middenin een nieuwbouwwijkje. Daarna nieuw aangelegde natuurgebiedjes door met vele vlonders. Uiteindelijk via de ringvaart terug naar Moordrecht, waar we heerlijk konden genieten van een ijsje. Want warm was het vandaag, maar dat mocht de pret niet drukken!
  Bedankt allemaal voor de gezelligheid en graag tot ziens!

 • John G.

  19-05-2022

  Joke, bedankt voor het organiseren van deze mooie wandeling en voor het toesturen van de route ! Medewandelaars bedankt voor de gezelligheid! Rina jammer dat ik je foto’s niet kan openen !! Graag tot een volgende keer , greetzzzz John

 • Joss S.

  18-05-2022

  Beste Joke, fijn om met jouw wandeling in Schieland en de Krimpenerwaard mee te " kunnen". Complimenten voor de wijze waarop jij het kaartlezer zijn invult. Het was afwisselend, zonnig en rijkelijk van vlonders voorzien. Een hoe had je het gewenst willen hebben, wandel-woensdag. Wandelaars dank voor jullie gezelschap, treingroeten Joss. .

 • Rina D.

  18-05-2022

  Een heerlijke, warme wandeldag vandaag, met gezellige wandelaars. Joke bedankt! Hierna wat foto’s. Tot een volgende keer!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht