Reacties en foto's

 • ZO 08/05
  Dordtse Biesbosch - lijnwandeling
  22 km
  VOL
  Zuid-Holland, NS Dordrecht-Zuid - met de bus naar NS Dordrecht of NS Dordrecht-Zuid
  7/7 deeln.
 • ZO 08/05
  Dordtse Biesbosch - lijnwandeling
  Zuid-Holland, NS Dordrecht-Zuid - met de bus naar NS Dordrecht of NS Dordrecht-Zuid
  22 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Greet H.

  ( organisator / kaartlezer ) 08-05-2022

  Toen ik vanochtend wakker werd met een stralend zonnetje wist ik al, dit wordt een leuke dag! Nadat we elkaar allemaal hadden gevonden, was het tijd voor onze aanlooproute langs het fluitenkruid en de koolzaadbloemen. Precies op tijd kwamen we aan bij de Viersprong voor de koffie of thee op het heerlijke buitenterras. Daarna struinden we door het Elzenbos waar het heerlijk vertoeven was. Toch maar even nagenieten bij een baai van de Nieuwe Merwede met een boterhammetje. En natuurlijk even genieten van die heerlijke zonnestralen. Aan de waterkant werden we getrakteerd op een heerlijk briesje zodat het niet te warm werd. Hans vond nog een blaadje waar toch wel iets bijzonders opzat, wat veel herinneringen opriep. Met de volgende horecastop al in ons achterhoofd, zagen we toch weer een paar bijzondere pado s. Tijd om met een goed gevoel richting Fluitenkruid te wandelen, waar we weer van harte welkom waren en genoten van een stukje taart, soep of een kroket. Jullie waren een leuke groep. Dank jullie wel voor de fijne gesprekken, het samen genieten en wellicht tot een volgende wandeling.

 • Sjoukje v.

  11-05-2022

  Heel mooie wandeling op een hele zonnige dag met een hele gezellige en prettige groep. Bedankt Greet, voor de prachtige en afwisselende wandeling. Op naar Antwerpen ;)?

 • Marc O.

  08-05-2022

  Hoi Greet en medewandelaars. Bedankt voor deze mooie dag. De wandeling zelf was erg mooi en deed me weer beseffen hoe mooi de Biesbosch is. Leuke gesprekken. De horeca en boterhamstops waren ook prima geregeld.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Hans K.

  08-05-2022

  Weer heerlijk gelopen door het Hollandse landschap, water, bos, akkers, weiden en leuke huisjes.
  Greet, het was een zeer afwisselde parkours emt heel veel kleine dichtbegroeide paadjes.
  Onderweg heerlijk gegeten van de zelf meegebrachte boterhammetjes en de kroketjes van Fluitekruid.
  Onderweg ook nog naar wat natuur gekeken, hieronder de link naar de dagpauwoog bij de vogelhut. Door verder te klikken kan je zelf nog veel meer ontdekken.

  tot een volgende wandeling, Hans

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • jaap van der k.

  08-05-2022

  Wat mij betreft beleefden we vandaag een even verrassende als schitterende wandeling in uitstekend gezelschap. Dank aan iedereen en complimenten voor Greet voor de zorgvuldige manier waarop zij route en bijzondere horeca had voorbereid.

 • Jeanet B.

  08-05-2022

  Greet, Bedankt voor de mooie dag. Tot in de puntjes voorbereid, alles klopte. Schitterende paadjes (tussen de brandnetels door), mooie vergezichten en zelfs nog gigantische paddenstoelen op een dode boom. De taart was heerlijk, Fluitekruid is een geweldige locatie. Tot een volgende keer. Groeten van Jeanet.