Reacties en foto's

 • ZA 21/05
  Attraversiamo!
  20 km
  VOL
  Limburg, Lottum
  9/8 deeln.
 • ZA 21/05
  Attraversiamo!
  Limburg, Lottum
  20 km
  9/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Milly C.

  ( organisator / kaartlezer ) 22-05-2022

  We trotseerden nogal wat hindernissen en liepen illegaal maar zo voorzichtig mogelijk tussen de jonge plantjes van boeren. Genoten van honderden prachtige waterlelies drijvend op de vennen en prachtige kikkerconcerten.  De heerlijke tractatie bij Clevers met uitzicht op Mooder Maas was een aangename afsluiting van de dag.  Ik vond het een fijne en gezellige dag.
  Wandelaars; bedankt!  (nog even de toelichting op de titel voor wie het boek/film EAT PRAY LOVE niet kent)  Attraversare, het Italiaanse woord voor oversteken. Wie de film Eat Pray Love heeft gezien, kent de scene waarin Lizz Italiaans leert van een charmante Romein op een terrasje in Rome. Wanneer ze bij het woord attraversiamo (wij steken over) komen, zegt ze dit het allermooiste Italiaanse woord te vinden, omdat het woordje alles in zich heeft wat de Italiaanse taal zo mooi maakt. De rollende R – gemaakt met het puntje van je tong tegen je gehemelte – het beginnen en eindigen met een klinker en het “iamo”, dat vele niet-Italianen als zo typisch voor deze taal beschouwen. De betekenis van het woord is wellicht nog mooier. Want door straten, bruggen en oceanen over te steken, leren we nieuwe werelden kennen en komen we dichter tot elkaar.

 • Annemie G.

  22-05-2022

  Milly dank je wel voor het organiseren van deze bijzonder mooie wandeling. Medewandelaars het was gezellig. Gr. Annemie

 • Gerda C.

  22-05-2022

  Wat heb ik onwijs genoten van deze prachtige dag waar alles in mee zat. Chapeau Milly

 • Diny L.

  22-05-2022

  Prachtige wandeling Milly!
  Van Maas tot Ven. Natuur concerten in alle toonaarden. Lunchpauze op hoogte. En afsluiting met Maaszicht! Dank je wel!!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Denise H.

  22-05-2022

  Wat was het weer een mooie, fijne en afwisselende wandeling door de Maasduinen! Milly, hartelijk bedankt voor de organisatie. Leuk dat je nog de toelichting op de titel van de wandeling hebt gegeven. Tot ziens bij een volgende wandeling!

 • Geert B.

  22-05-2022

  Milly, het was een heel mooie wandeling. De oversteek met het veer was heen en terug schitterend om te zien. Fraai natuurgebied met prachtige vennen en luidruchtige kikkers. Bedankt voor de organisatie.

 • Geert B.

  22-05-2022

  Wandelkaart (22,1 km) zie gelopen route.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Netty van C.

  22-05-2022

  Milly, wat heb je ons een prachtige wandeling gegund. Deze was zeer afwisselend en de natuur was prachtig. Zelfs de vele vijvers met waterlelies en kwakkende kikkers liggen op mijn mobiel vast. Deze wandeling behoort voor mij tot de top 10! En als slagroom op de taart onze heerlijke afsluiting op het terras van Ijssalon Clevers in Arcen. Ondanks de hindernissen was het voor mij een zeer aangename en gezellige wandeldag. Milly, bedankt voor de organisatie en begeleiding. Iedereen bedankt voor zijn/ haar bijdrage aan deze geweldige dag.

 • Jim W.

  22-05-2022

  Milly bedankt voor deze wandeling. De wandeling, het gezelschap en de afsluiting. Bellissimo! Jim.