Reacties en foto's

 • ZO 29/05
  EXTRA Beerze, Kampina en Beerze
  17 km
  VOL
  Noord-Brabant, Oisterwijk (rondwandeling)
  8/7 deeln.
 • ZO 29/05
  EXTRA Beerze, Kampina en Beerze
  Noord-Brabant, Oisterwijk (rondwandeling)
  17 km
  8/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk van G.

  ( organisator / kaartlezer ) 29-05-2022

  Dag wandelaars,

  Deze route blijft een van mijn favorieten. Zoveel afwisseling in een vrij kort traject. Vanaf de start begint het al vriendelijk door het land. Dan het dal van de Beerze met aansluitend de Logtse Velden die vreemd genoeg tegenwoordig meer een moerassig bos zijn. Het oude landbouwgebied Balvoort en dan de Kampina. Vervolgens nog een paar extra slingertjes om het extra mooi te maken en dan voor mij als hoogtepunt toch altijd weer het stuk langs de Beerze door het bos. En dan komen er nog een paar mooie stukken.

  De Jacobushof blijft een leuke horeca onderweg als afwisseling op Boscafe De Omgevallen Boomstam.

  We hebben wat meer regen gehad dan ik had verwacht op basis van de diverse apps maar het bleef binnen de perken.

  Ik heb weer genoten van een fijne wandeling met een heel gezellige groep wandelaars. Met een mooie afsluiting in de Gerrithoeve.

  Iedereen bedankt voor de gesprekken onderweg en graag tot een volgende keer

 • Petra G.

  30-05-2022

  Wat heb ik genoten van deze prachtige wandeling. Ik had al wel eerder gewandeld en gefietst rondom Oisterwijk. Het was wel echt heel afwisselend. Bedankt voor de organisatie, Henk. Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer!

 • Wilma S.

  29-05-2022

  Vandaag ben ik mijn zomervakantie wandelend gestart. Geen volle vlieghavens, geen urenlange wachtrijen , maar heerlijk relaxt gestart in Oisterwijk met een kopje koffie en een kleurrijk gezelschap. De aanstichter van dit heerlijke uitstapje is onze wandelorganisator Henk , die dit gebied op zijn duimpje kent en ons ook nu toch weer leuke nieuwe paadjes heeft laten nemen. De enkele regenbuitjes werden afgewisseld door een stralend zonnetje. Telkens weer fascineren mij de geweldige hollandse wolkenluchten die ik natuurlijk weer even op de gevoelige plaat moest vastleggen. Dank aan de medewandelaars die de soms donkere natuur opfleurde met kleurige regenkleding...Ik heb al een paar foto`s gezien en het viel me direct op.Heerlijke Horeca onderweg en het verkwikkende glaasje op het einde sloot deze heerlijke dag af. Voor de nieuwsgierige onder ons of voor de wandelmaatjes die nog eens deze route willen beleven...de fotolink volgt snel...en Sorry..het zullen er wel weer meer dan 20 zijn!! Maar ik geniet telkens weer van ons Hollands landschap en daar kan voor mij geen verre vakantie tegenop. Dank je Henk voor dit innitiatief en dank je wandelmaatjes voor jullie gezelschap...Tot Ziens en Groetjes

  Foto's: https://www.myalbum.com/album/WnL7hEZpdBV6

 • Wil H.

  29-05-2022

  Na zo n mooie wandeldag realiseer ik me weer eens dat Oisterwijk toch wel een mooie plek is om te wonen... Het is en blijft een mooie wandeling. Het weer was beter dan verwacht, af en toe wat regen... En dan al die verschillende kleuren groen, bloeiende rododendrons en prachtige Hollandse wolkenluchten, het was genieten! De Gerrithoeve blijft leuk met de oude sfeer en spullen van vroeger en de Jacobushof op een andere manier ook, leuke sfeer met zicht op koeien vanuit het restaurant, loslopende kippen enz. Tel daarbij nog een gezellige groep wandelaars en een dag als deze kan toch niet meer stuk!! Wandelgroet, Wil En weer prachtige foto s om nog een keer na te genieten. Bedankt, Wilma!

 • Connie V.

  29-05-2022

  eindelijk weer een wandeling met een vertrouwde groep mensen in een omgeving die me toch wel eens keer bekend moet voorkomen. De natuur op zijn mooist, alles net uitgeklapt, fris en vol, fantastisch. Bloemen, geluiden van kikkers, vogels en koekoek maken het een feestje. Het is maar goed Henk de weg weet.

 • Miriam P.

  29-05-2022

  Hoi allemaal, Wat is het mooi zo rond de Gerrithoeve!! Ik heb weer ontzettend genoten van een prachtige wandeling in dat gebied. Het weer? Dat kan ik me niet eens meer herinneren, zo mooi was het. Maar gelukkig hebben we de foto s nog..... Henk, dankjewel voor het delen! Fijn dat ik weer mee kon(komen) Graag tot een volgende keer. Groetjes Miriam

 • Netty van C.

  29-05-2022

  Ja er valt niets meer toe te voegen. Ik heb vandaag weer genoten van deze bijzondere wandeling. We zagen een prachtige en veelkleurige natuur van de bodem tot de hemel met een concert aan vogel - en kikkergeluiden. De koeien en paarden graasden ook rustig door. Daarnaast liepen we in een gezellige en kleurrijke wandelgroep. Deze wandeling staat ook in mijn tot 10. Henk bedankt voor de organisatie en je begeleiding. Iedereen bedankt voor het gezelschap. Wilma hartelijk dank voor je mooie fotoreportage. Graag tot een volgende keer.