Reacties en foto's

 • WO 15/06
  Vanuit Stolwijk langs de Vlist
  16 km
  Zuid-Holland, Dorpsplein Stolwijk
  7/9 deeln.
 • WO 15/06
  Vanuit Stolwijk langs de Vlist
  Zuid-Holland, Dorpsplein Stolwijk
  16 km
  7/9 deeln.
 •  

 • Joke W.

  ( organisator / kaartlezer ) 15-06-2022

  Een tocht vanuit Stolwijk op deze mooie zomerdag vol met verrassingen onderweg. De eerste verrassing was een enorm leuke vlonder. Helaas haakte Gerrit hier af, omdat dit een te grote uitdaging was voor hem. Goed om te lezen dat hij zich toch nog vermaakt heeft!
  We gingen met z n zevenen verder op pad en stopten bij café de Vlist. Daarna liepen we langs het riviertje de Vlist richting Haastrecht. Jan wees ons op een heel mooi lunchplekje, een aangename verrassing! We vervolgden onze tocht en lieten ons niet uit het veld slaan door de volgende verrassing: het mooie pad langs de Vlist zou afgesloten zijn. Dat bleek ook zo te zijn, maar we liepen om de hekken langs, daarbij geholpen door de wegmedewerkers.
  Na Haastrecht liepen we over graskades, waar net was gehooid. Dat was een extra pittig stuk. Toch hebben we de tocht met z n zevenen afgerond en afgesloten op het terras van het Wapen van Stolwijk.
  Een heerlijke dag, een afwisselende wandeling en leuk gezelschap. Bedankt allemaal!

 • Joss S.

  15-06-2022

  Beste Joke, Bij de aankondiging van jouw wandeling op de Wandelsite had je de volgende zin getikt: "tijdens deze wandeling ervaar je de weidsheid van de polders en enorme rijkdom aan vogels". Mooie zin die we met ons achttal kilometers lang hebben mogen ervaren, terwijl de zon ook rijkelijk aanwezig was. Ons lunchplekje(dank J.vdStel), was uniek. Gezeten op een bankje, onder eeuwenoude laagstam -fruitbomen, genietend van het mooie tafereel van de Vlist? zaten we op gras, dat op tennis-Wimbledon ondergrond leek ons meegebrachte eten te consumeren. Twas geweldig Joke en dank je wel voor het organiseren. Claudia,Gerda,Anneke,en Jan en Jan, fijn dat jullie ook van de wandelpartij waren. Helaas was Gerrit eerder gestopt. Tot op een volgende wandeling Joke, Joss.

 • Jan L.

  15-06-2022

  Hoi Joke, het was een heerlijk dagje wandelen. Wat een leuke route had je weer uitgezocht. Was gezellig en leuk groepje met veel bekenden. Weer bedankt Joke en tot een volgende keer. Groetjes Jan.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht