Reacties en foto's

 • ZO 21/08
  Schiermonnikoog: Kobbeduinen en Willemsduin
  20 km
  VOL
  Friesland, Lauersoog (rondwandeling)
  12/12 deeln.
 • ZO 21/08
  Schiermonnikoog: Kobbeduinen en Willemsduin
  Friesland, Lauersoog (rondwandeling)
  20 km
  12/12 deeln.
  VOL
 •  

 • Peter B.

  ( organisator / kaartlezer ) 22-08-2022

  Gisteren heerlijk gewandeld op Schiermonnikoog. Een leuke groep mensen mooi weer en een schitterend eiland. Eerst naar Willemsduin waarbij we onderweg enkele slenken moesten trotseren, toen naar de zee om schoon te spoelen en een verfrissende duik. Daarna naar de Marlijn voor een hapje en een drankje en toen terug naar de boot. Het was maar één dag maar voelde als een mini-vakantie. Wat mij betreft de perfecte wandeling. Volgend jaar weer.

 • Rita van H.

  22-08-2022

  Voor de derde keer deze wandeling gemaakt. Ik heb er weer van genoten! Het was prachtig wandelweer. De slenken vond ik wel spannend, maar het heeft ook wel weer wat. Bedankt Peter

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Anneriek d.

  22-08-2022

  Avontuurlijke tocht met ongekende weidsheid als beloning. Veel over planten en Schier geleerd van Nelleke en relaxed gegidst door Peter. Fijne groep ook nog. Bedankt allemaal!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Arnold J.

  22-08-2022

  Ik heb afgelopen nacht heerlijk geslapen na een prachtige wandeling vol aangename verrassingen op Schiermonninkoog. Verzamelen op de boot en kennismaken met elkaar voordat de wandeling op Schier echt begint. Een boot vol komt aan op het eiland maar snel na aankomst sloegen we rechtsaf en het leek alsof we de enige waren op het eiland. Heerlijk! De flora en founa op het eiland, de slenken, het strand en de rust zijn echte rijkdom. Het trekt ook fijne mensen aan die zich al prettig gemopperend lieten begeleiden door Peter die precies wist waar we liepen en welke slengen we moesten passeren. Prachtig om weer eens de modder tussen de tenen te voelen om het vervolgens in het heerlijke zeewater af te spoelen. wat mij betreft is deze wandeling een topper en ik zou deze iedereen dan ook van harte aanbevelen. Peter bedankt en tot de volgende keer.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Allard v.

  21-08-2022

  Bedankt voor het organiseren van deze tocht (met Slenken). PS; bij de Marlijn stond een taxi en er ging een extra boot wegens einde bouwvak.