Reacties en foto's

 • DO 14/07
  Stuifzanden,vennen en een beetje Krishnamurtie
  15 km
  VOL
  Overijssel, NS Ommen (rondwandeling)
  12/12 deeln.
 • DO 14/07
  Stuifzanden,vennen en een beetje Krishnamurtie
  Overijssel, NS Ommen (rondwandeling)
  15 km
  12/12 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C.

  ( organisator / kaartlezer ) 14-07-2022

  Wat hebben we het goed gehad met mekander het weer en het mooie landschap rond Ommen. Bij de meertjes struiken vol tros blauwe bessen, heerlijk jammer dat ik geen trommeltje bij me had. Heel bijzonder dat Krishnamurti er heeft rondgelopen en dat de camping nog dezelfde indeling heeft als de toenmalige sterkampen. Leuk de spontane gesprekken hierover. En tot slot, altijd weer bijzonder om herten en konijnen, dit keer zelfs een hele dassen familie uit hout gesneden te zien. Het was weer prachtig allemaal en alles in goede harmonie. Bedankt allemaal voor het weer doen slagen van deze wandeling. Groetjes Annelies en tot de volgende keer.

 • Tiny J.

  15-07-2022

  Mooie wandeling en fijn wandelweer. Gezellige groep, het was een plezierige dag, allemaal tot de volgende wandeling!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Loes van der V.

  14-07-2022

  Weer een heerlijke en heel mooie wandeling gelopen..Annelies heeft het weer geflikt: met een gezellige groep aan de wandel over prachtige onverharde paadjes..struinen hoorde er ook bij en heerlijk ijseten! Dank je wel Annelies en iedereen graag tot ziens!

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Mariette H.

  14-07-2022

  Zo volop genoten van deze wandeltocht met een stukje rijke geschiedenis in een prachtig kleinschalig landschap. Veel vlinders, een ree, gekwetter van vrolijke vogels en van wandelaars. Jeugd in vakantiestemming op vlotten en aan touwen in de klimtoren. Er was ijs, en soep voor de hongerige troep (dat laatste alleen in liedvorm). Annelies, het is meer dan fijn om erbij te zijn op je wandelingen. Dank daarvoor.

 • Agnes H.

  14-07-2022

  Wat een mooie omgeving rond Ommen. We hebben heerlijk met je gewandeld en gestruind Annelies. Bedankt Annelies.