Reacties en foto's

 • ZO 31/07
  Van Keizer en kasteel naar bos en beek
  19 km
  VOL
  Noord-Brabant, Gemert (rondwandeling)
  10/10 deeln.
 • ZO 31/07
  Van Keizer en kasteel naar bos en beek
  Noord-Brabant, Gemert (rondwandeling)
  19 km
  10/10 deeln.
  VOL
 •  

 • Willem van M.

  ( organisator / kaartlezer ) 31-07-2022

  Na een ronde om het prachtige kasteel, door de mooi bloeiende tuinen en langs de visvijvers met op de oever merkwaardige bouwsels die restanten van een metselwedstrijd bleken te zijn, konden we beginnen aan het groene deel van de wandeling. Prachtig meanderende beekjes, een begrazingsgebied waar de runderen de rust buiten de route hadden opgezocht. Het warme drukkende weer was toch wel merkbaar en de pauze bij de horeca in Bakel was zeer welkom. Daarna weer via bos en karrensporen terug richting Gemert, waar we bij de Keizer op het terras konden afsluiten, net op tijd binnen voordat de voorspelde regen zich meldde. Een heerlijke, gezellige en geslaagde wandeldag!

 • Riet J.

  31-07-2022

  Het was alleszins een mooie en fijne tocht. Ondanks het soms wat ‘slome’ wandeltempo van onder andere mij, door de benauwdheid. Erg genoten en samen afsluiten op een terras is altijd fijn. Dank je wel Willem.

 • Ivonne van den B.

  31-07-2022

  Hartelijk bedankt Willem voor een heerlijke wandeling en bedankt iedereen voor een gezellige dag. Nu de benen omhoog en uitrusten.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Milly C.

  31-07-2022

  Een prachtige wandeling met fijn gezelschap. Bedankt Willem en allen. Graag tot een volgende x

 • Wilma S.

  31-07-2022

  Dank je wel Willem voor het delen van dit stukje Gemert en omgeving. Inderdaad was het tempo wat lager dan normaal.Oorzaak: een echte hollandse "Plak"dag . Maar nu was er nog meer tijd om van de natuur te genieten.De Horeca onderweg was even welkom en de start en eindlocatie bij "de Keizer"een prima keuze. Het was weer een heerlijke Zondag en we waren net op tijd terug voordat de verfrissende regenbui zich liet zien.Dank je wel allemaal voor jullie bijdrage en tot ziens.Groetjes Wilma S......P/S De fotolink staat hieronder, Door het felle licht en een verkeerde instelling van mijn camera zijn er minder foto`s dan normaal , maar diegene die wil kan toch nog een indruk krijgen van een mooie wandeldag

  Foto's: https://www.myalbum.com/album/HhCKarNZTvy2