Reacties en foto's

 • ZO 10/07
  Wilp-Klarenbeek
  25 km
  Gelderland, Wilp (rondwandeling)
  9/12 deeln.
 • ZO 10/07
  Wilp-Klarenbeek
  Gelderland, Wilp (rondwandeling)
  25 km
  9/12 deeln.
 •  

 • Hein A.

  ( organisator / kaartlezer ) 10-07-2022

  Dank voor jullie komst een voor het gezelschap tijdens de wandeling. Motregen, muggen en doorsteek van een tarweveld aan de Klarenbeek hebben we getrotseerd op deze bewolkte dag met gezellige afsluiting bij de Kribbe.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Mariette H.

  11-07-2022

  Een dag die begon met een drup en eindigde in het zonnetje op een terras. En daartussen niets dan kleurrijke wilde bloemenpracht, goudgele graanhalmen, struinpaadjes, Hollandse vergezichten, gelardeerd met leuke gesprekken. Het voedselbosje op het eind was nog een verrassend toetje. Hein, het was weer een heerlijke tocht.

 • Theo L.

  11-07-2022

  Door deze vorm van georganiseerd wandelen kom je nog eens in onbekend Nederland. Ja, wel heel vroeg opstaan op zondag! Dan vanuit het midden van het land zowaar om 10:00 uur al in De Kribbe neerstrijken bij Wilp. Voor de eerste koffie van de dag.
  Vervolgens met een dagwandeling voor de boeg snuffelen aan onbekend landschap. Kort samengevat: op onverharde paden kennismaken met de Ijsselvallei en de overgang naar de veluwezoom.
  Het was genieten. Dank Hein voor de prachtige route die je hebt uitgestippeld. Er is na vele uren voorbereidend werk door jou, vooral met voorlopen, een mooie route op de kaart gezet.

 • Hans K.

  10-07-2022

  Hein

  Prachtige wandeling door een prachtig Hollands landschap; akkers, weiden, bossen, landgoederen enz, enz.
  Onderweg ook wat naar de natuur gekeken. Heel blij was ik meet een metaalkleurige kever die bij de eertse boterham op de hennipnetel zat. en paar foto s waren mislukt omdat het beest zo vreemd glansde. Waarneming maakt er de hennipnetelgoudhaan, wat ik graag geloof.

  Hein bedankt en graag tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen

  Klik hier voor de foto's van deze tocht