Reacties en foto's

 • ZO 07/08
  Van Klarenbeek naar Zutphen
  17 km
  Gelderland, Station Klarenbeek - Station Zutphen
  7/9 deeln.
 • ZO 07/08
  Van Klarenbeek naar Zutphen
  Gelderland, Station Klarenbeek - Station Zutphen
  17 km
  7/9 deeln.
 •  

 • Paul H.

  ( organisator / kaartlezer ) 08-08-2022

  Vanaf het station liepen we gelijk het bos in via het kabouterpad, daarna een stukje struinen over een smal pad. De wandeling liep verder over bospaden, brede landwegen, daarna een stukje over de Veluwse Bandijk. Hierna weer een stuk door de bossen voordat we landgoed De Poll inliepen. Hier liepen we over een pad door de landerijen waar langs de maisvelden ook een lange rij met zonnebloemen stonden. Daarna liepen we een paar kilometer over een bomendijk van landgoed De Poll, met af en toe tekenen van een dassenburcht. Via kampeerboerderij De Adelaar kwamen we aan Voorst waar we bij Thee en Koffiethuis T Momentje de horecastop hebben gehouden. Na deze stop liepen we via een kerkepad Voorst weer uit. Via een dijk en de uiterwaarden liepen we Zutphen weer in, waar we nog vlakbij het station wat hebben gedronken.


  Iedereen bedankt voor vandaag en tot een volgende keer.

 • Loes van der V.

  08-08-2022

  Een heerlijke wandeldag gisteren..mooi weer, koel onder de bomen en al aardig warm in de zon. De horeca bij Voorst was een ontdekking, het was fijn om daar zo’n 50min te vertoeven! In Zutphen een leuke nazit op het terras bij het station, je waande je even in de 60-70-er jaren! Paul , je had het weer goed voor elkaar, dank je wel voor deze mooie wandeling en graag tot ziens! Mooie foto’s Ak, de hangende kopjes van de zonnebloemen en de mooie wolkjes.

 • Akke V.

  07-08-2022

  Prachtige wandeling, Paul! Dank! Ook heel lekker wandelweer vandaag, maar geen fijn licht voor foto s. Toch een paar sfeerplaatjes via de link hieronder. De zonnebloemen blijven fotogeniek. Het was fijn om in dit kleine groepje te lopen en nog even na te zitten in de wierooklucht van ooit. Het vrijwel alcoholvrije biertje ( gebrouwen door vrouwen ) was helemaal van nu en smaakte goed! Dank allemaal en tot ziens! Groet, Akke

  Klik hier voor de foto's van deze tocht