Reacties en foto's

 • ZA 23/07
  Varen en wandelen in Marken, Volendam en Edam
  15 km
  VOL
  Noord-Holland, NS Amsterdam CS - Edam busstation
  8/7 deeln.
 • ZA 23/07
  Varen en wandelen in Marken, Volendam en Edam
  Noord-Holland, NS Amsterdam CS - Edam busstation
  15 km
  8/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Elly de L.

  ( organisator / kaartlezer ) 23-07-2022

  De wandeling gestart met een heerlijk windje langs de Markermeerdijk richting Het Paard van Marken, een beroemde vuurtoren. Daarna langs authentieke kleurrijke houten huizen, de witte ophaalbruggen en de vissershaven. Na de koffie met een overheerlijk appelgebak bij het restaurant De Verkeerde Wereld gingen we richting de Haven waar de Markenexpress lag die ons naar Volendam bracht. Volendam was helaas zeer toeristisch en wegens de drukte namen we een rustige sluiproute en parken naar Edam.
  Na ons 2e horeca bij het Cafe de Gevangenpoort liepen we door oude straatjes en de verstilde grachtjes richting het busstation. Het was een heerlijke dag met enthousiaste wandelaars. Bedankt allemaal en tot de volgende keer.

 • Ank van der Z.

  24-07-2022

  Sorry medewandelaars, ik heb geen afscheid kunnen nemen. Was de laatste die uit de bus zou stappen, echter kon niet uitchecken, de buschauffeur had alles al afgesloten en moest het systeem opnieuw opstarten, dat heeft even geduurd. groet aan allen van Ank van der Zee

 • Gerrit van U.

  23-07-2022

  Dag Elly, bedankt voor de leuke dag dat je voor ons georganiseerd hebt. Vooral Edam is een leuk plaatsje om in rond de dwalen. Hartelijke groet, Gerrit In de bijlage heb ik de foto s van onze wandeldag bijgesloten.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Elly de L.

  23-07-2022

  Gerrit, bedankt voor de mooie foto s

 • Nelly G.

  23-07-2022

  Het was een zeer gevarieerde dag, met de metro, bus, boot en te voet, kortom alle soorten van vervoer gehad. Mooie wandelroute en beslist de moeite waard. Ook de horeca was prima. Ik heb genoten van deze dag. Elly bedankt voor het organiseren. Tot ziens allemaal bij een evtl. volgende wandeling.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Marijke B.

  23-07-2022

  Elly, je hebt ons weer een topdag gegeven met deze gevarieerde wandeltocht en fijne boottocht 🙏 dank je wel. We hebben een gezellige dag gehad met gezellige medewandelaars. Gerrit, wat heb je mooie foto s gemaakt 👍 Graag tot ziens allemaal op een volgende wandeling 👋

 • jannie k.

  23-07-2022

  Elly heel erg bedankt voor het organiseren van deze prachtige wandeling en boottocht. Ook Marijke, je vriendin die met jou deze wandeling tot een groot succes heeft gemaakt. Ik heb erg genoten vandaag, van de omgeving en van de medewandelaars. Dank daarvoor en graag tot ziens. En Gerrit..... Wat prachtige foto s dank dank!!!

 • Ank van der Z.

  23-07-2022

  Geweldig wat een gevarieerde dag om zoveel te kunnen beleven samen met gezellige wandelaars. Heel veel dank Elly, het was TOP. Ik heb weer veel geleerd van Marken, Volendam en Edam. Prachtige dorpjes/stadjes. Heel veel groeten Ank van der Zee en ook bedankt voor de mooie foto s.