Reacties en foto's

 • DO 01/09
  Borger, Drouwenerzand en Drouwenerveld
  20 km
  Drenthe, Borger (rondwandeling)
  13/15 deeln.
 • DO 01/09
  Borger, Drouwenerzand en Drouwenerveld
  Drenthe, Borger (rondwandeling)
  20 km
  13/15 deeln.
 •  

 • Ton v

  ( organisator / kaartlezer ) 02-09-2022

  Tijdens een bakje koffie in het Hunebedcity werd er ter ere van mijn verjaardag in koor voor mij gezongen. Heel Bijzonder en leuk! Na deze serenade zijn we gestart met onze wandeling en liepen langs mammoeten, hunebedden, over heidevelden en langs heel veel stenen.
  Bij de hunebedden heb ik diverse versnaperingen en drankjes uitgedeeld, en dat vond volgens mij iedereen en leuke geste. Hierna zijn we via het mooie Drouwenerzand naar de Alinghoek gelopen.
  Na de pauze zijn we langs diverse vennen naar het mooie Lunsveen gelopen, waar we een korte pauze hebben genomen. Na deze pauze zijn we via een stuk ruig maar mooi bos naar Borger terug gelopen. Hier hebben we de wandeling gezellig met een koel drankje afgesloten.
  Ik vond het leuk dat een voor mij zeer bekende wandelaarster, van het eerste uur bij de Wandelsite uit het (Wilde) Westen gekomen is om mee te lopen. Ook wil ik de dames nog bedanken voor de aangeboden drankjes.

  Ik heb nog wat foto’s geschoten, dus klik op de link en geniet nog even na.

  Allemaal een hartelijke groet, Ton

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Frank M

  05-09-2022

  Beste Ton, Was toch wel bijzonder om je verjaardag te vieren op een hunebed met vruchtensap en een koek. Ideaal weer en mooie route en gezellige wandelaars en gereserveerde tafels voor de lunch bij de Alinghoek helemaal top! Bedankt voor het organiseren en de leuke foto's. Hopelijk neem je de volgende keer weer een rugtas mee hij staat je goed. Tot ziens bij de volgende wandeling.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Sylvia T

  02-09-2022

  Hieperdepiep hoera. Fijn op pad met jarige Ton. We zijn getrakteerd op lekkere Hollandse stroopwafels en voor wie dat wilde een kartonnetje drinken met een rietje. Genoten van de prachtig paars bloeiende heide en de mooie vennen. Over leuke paadjes gelopen, speciaal was ook het paadje om de boom heen. Gezellig gekletst. Graag tot een volgende keer.

 • Ton v

  01-09-2022

  Na een bakje koffie in het Hunebedcity zijn we gestart met onze wandeling. We liepen langs mammoeten, hunebedden, over heidevelden en langs heel veel stenen. Bij de hunebedden heb ik diverse versnaperingen uitgedeeld en dat vond volgens mij iedereen en leuke geste. Hierna zijn we via het Drouwenerzand naar de Alinghoek gelopen. Na een pauze in de Alinghoek zijn we langs diverse vennen naar het mooie Lunsveen gelopen, waar we een korte pauze hebben genomen. Na deze pauze zijn we via een stuk ruig bos naar Borger terug gelopen. Hier hebben we de wandeling gezellig met een koel drankje afgesloten. Ik vond het leuk dat er na jaren, een zeer bekende wandelaarster uit het (Wilde) Westen mee liep. Ik wil de dames nog bedanken voor de aangeboden drankjes. Ik heb nog wat foto’s geschoten, dus klik op de link en geniet nog even na. Een hartelijke groet en tot ziens! Ton. Dit is de link naar de foto's! https://photos.app.goo.gl/Wgq4ny3AWTcPMKVR9