Reacties en foto's

 • WO 16/11
  Gasselte, Gieten en het Gasselterveld
  20 km
  VOL
  Drenthe, Gasselte
  15/15 deeln.
 • WO 16/11
  Gasselte, Gieten en het Gasselterveld
  Drenthe, Gasselte
  20 km
  15/15 deeln.
  VOL
 •  

 • Ton v

  ( organisator / kaartlezer ) 16-11-2022

  Hallo allemaal!
  Fijn om eerst een bakje koffie te kunnen drinken! Heerlijk weer, mooie natuur, leuke club wandelaars en een gezellige afsluiting. Het was voor mij deels een nieuwe route en voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat jullie het ook naar je zin hebben gehad? Ik wil de twee wandelaars nog even bedanken voor de aangeboden koffie en drankje. Maar ik wil wel even een opmerking plaatsen, dat het voor een kaartlezer/organisator niet leuk is om de hele dag samen op te trekken, en dat dan na afloop een aantal wandelaars naar huis gaan, zonder dat te melden of zelfs gedag te zeggen. Heel jammer!
  Ik heb nog wat foto’s geschoten, dus klik op de link en geniet nog even na.
  Een hartelijke groet!
  Ton.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Lotty S

  17-11-2022

  Hallo Ton! Het was weer een superdagje, en wat hadden we weer geluk met het weer! We waanden ons in het Hemelriek, bij onze pauze in de zon, aan het Nije Hemelriek!

 • Ineke J

  17-11-2022

  Hallo Ton, het was weer een geweldige wandeldag. Heerlijk weer en schitterende omgeving. Af en toe kreeg ik het gevoel dat ik langs de kust wandelde. De tocht is zeker voor herhaling vatbaar. Ook de groep was weer erg gezellig. Dank je wel voor het organiseren van deze dag.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Anja G

  16-11-2022

  Hallo Ton en medewandelaars, Het was een prachtige wandeltocht in mooie herfstkleuren en een heerlijke zonnetje. Wat wil een mens nog meer! Ton bedankt voor het organiseren en medewandelaars bedankt voor de gezelligheid

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo