Reacties en foto's

 • DO 18/08
  Van Holten naar Nijverdal
  14 km
  Overijssel, NS Holten - NS Nijverdal
  6/8 deeln.
 • DO 18/08
  Van Holten naar Nijverdal
  Overijssel, NS Holten - NS Nijverdal
  14 km
  6/8 deeln.
 •  

 • Annelies C.

  ( organisator / kaartlezer ) 18-08-2022

  Wat een heerlijke dag vandaag. Kwartiertje later begonnen om nog een lekkere koek bij De Biester te scoren, daarna op pad. De hei was hier en daar verdroogd maar zag er toch wel mooi uit. Laatste stukje naar Nijverdal langs twee paarden die enthousiast heen en weer renden en ons nieuwsgierig bekeken of waren het de plu’s die ze leuk vonden, ja ja we werden nog verrast door een flinke regenbui die het laatste stukje met ons op liep. Patat en gebak bij de Harlekijn maakte alles weer goed, weer met een tevreden gevoel huiswaarts. Tot volgende week of tot ziens maar weer, groetjes Annelies

 • Loes van der V.

  18-08-2022

  Heerlijke dag, mooie wandeling van Annelies..als de dames even stil waren..en dat kwam niet veel voor..was de stilte hoorbaar. Wel verontrustend om te zien wat de droogte aanricht: aardig wat verdroogde hei, berken al in gele herfsttooi en sommige bladerbomen al roestbruin. De enige regenbui van vandaag viel in Nijverdal en liep idd met ons mee! Heerlijk! Annelies, dank je wel voor deze gezellige dag en allemaal maar weer tot ziens!

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Tiny J.

  18-08-2022

  Mooie tocht vandaag. Ik het begin plakkerig, later aangenaam wandelweer. De enige bui in de buurt viel boven ons hoofd. Goed voor de natuur. Helaas had het in Almelo niet geregend. Een fijne dag, dank Annelies. Allemaal tot een volgende wandeling.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo