Reacties en foto's

 • MA 15/08
  Uitwaaien bij Exloo en omgeving
  10 km
  Drenthe, Exloo
  7/15 deeln.
 • MA 15/08
  Uitwaaien bij Exloo en omgeving
  Drenthe, Exloo
  10 km
  7/15 deeln.
 •  

 • Ton van het H.

  ( organisator / kaartlezer ) 15-08-2022

  Heerlijk gelopen en dat met een gezellig klein clubje. De temperatuur kwam de hele dag niet boven de 28 graden uit, dus was het al met al heerlijk wandelweer. We moesten ook dwars door een maisveld struinen om bij de Oeverzwaluwen te komen, waar we een drinkpauze hebben genomen met uitzicht op een mooi blauw meer. Na de wandeling hebben we de Schaapskudde verwelkomt en de wandeling met een heerlijk drankje afgesloten. Ik wil Rinske nog even bedanken voor het aangeboden drankje. Ada, Rinske, Hanneke en ik hebben nog diverse foto’s geschoten, dus klik op de link, en geniet nog even na.

  Een hartelijke groet en tot ziens!

  Ton

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Rinske Y.

  18-08-2022

  Heb vaker een reactie geplaatst, maar het lukte maandag jl niet. Gemeld aan de WS en nu Frank gemeld, gelukt Nu een beetje laat, maar maandag jl was het qua temperatuur wel warm, maar te doen en het was prachtig, zeker bij het meer en de zwaluwwand. Gezellig groepje, schapen binnen zien komen en een voor mij nieuw wit O.O biertje gedronken bij Els in Exloo.

 • Frank M.

  16-08-2022

  Wat een bikkels zijn jullie om bij deze tropische en vochtige omstandigheden de natuur te trotseren. Petje af. Woensdag hebben we wat aangenamer weer voor een wandeling in Marienberg. Tot ziens.

 • Hanneke .

  15-08-2022

  Bedankt weer voor vandaag Ton. Het was zoals altijd mooi en gezellig en als aandenken mooie foto´s. Ook heb je nu bewijs dat het inderdaad 28 graden was.
  Hartelijke groet,
  Hanneke