Reacties en foto's

 • ZO 07/08
  Geen Gouwe Ouwe maar naar het klooster
  17 km
  VOL
  Noord-Brabant, Riel (rondwandeling)
  8/7 deeln.
 • ZO 07/08
  Geen Gouwe Ouwe maar naar het klooster
  Noord-Brabant, Riel (rondwandeling)
  17 km
  8/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk van G.

  ( organisator / kaartlezer ) 07-08-2022

  Dag medewandelaars,

  I love it when a plan comes together , zei Colonel John “Hannibal” Smith van The A-team, een serie uit de jeugd van mijn kinderen, als ze weer eens een plan succesvol hadden uitgevoerd. Nou was het plan niet heel ingewikkeld. Als bij alle wandelingen wilde ik er een gezellige dag van maken. En vandaag is dat prima gelukt.

  In de eerste plaats hielp het weer natuurlijk mee door nog even te wachten met een hittegolf. Het was eigenlijk nog best lekker om te wandelen met vooral in de middag genoeg schaduw en af een toe een verkoelend briesje. De Regte Hei was mooi paars, precies waar je in deze tijd van het jaar op kunt hopen. En dan wandelen met een groep gezellige wandelaars die er duidelijk zin in hadden. En soms valt het nog extra mee. Zoals twee aaneen geschoven tafels met negen stoelen er om heen in de schaduw van hoge bomen die precies op het moment dat wij aankwamen vrij kwamen. Ik heb de complimenten voor mijn timing dankbaar aanvaard maar resultaten uit het verleden geven wat dat betreft geen garantie voor de toekomst.

  Het was een gezellige, leerzame dag. Nu weten we dat er niet alleen ranglijsten voor de appeltaart worden samengesteld maar dat er ook juryrapporten over de slagroom en ook over ijskoffie opgemaakt worden. De topwaardering voor ijskoffie schijnt 10 Gerriepunten te zijn. Dat niveau is bij de door ons bezochte horeca helaas niet gehaald.

  Het mag duidelijk zijn dat het gezellig was onderweg.

  Iedereen bedankt daarvoor en graag tot een volgende wandeling.

  Groeten,

  Henk

 • ietje van Z.

  08-08-2022

  heb ik niet meer aan toe te voegen

 • Roel H.

  08-08-2022

  Wat een dag. Uit het boekje. Prachtige wandeling, ogenschijnlijk deed je het uit je. Niks kaart lezen. Gewoon super met aardige mensen. Foute mannen, maar ook foute vrouwen 🙂 Henk bedankt voor alles. Tot een volgende wandeling

 • Wil H.

  07-08-2022

  Hallo allemaal, vandaag zat alles mee: een mooie route, prachtig zomerweer, prima horeca en een leuke groep met voor mij oude en wat minder oude bekenden.... Ik heb verder enorm genoten van de prachtige groene natuur, de zon en mooie wolkenluchten erboven, de gezellige horeca waar we zo neer konden ploffen en vergeet niet de meest uiteenlopende onderwerpen van gesprek die de revue gepasseerd zijn. Kortom, een wandeldag om te onthouden! Bedankt allemaal! Wandelgroet, Wil En voor Roel nog sterkte met je knie toegewenst!

 • Miriam P.

  07-08-2022

  Hoi allemaal, Vandaag zo n 17,17 1/2 of was het toch 18 km gewandeld in een prachtig landschap. Waarin bos zich afwisselde met heide, die al voor een deel in bloei staat. We hebben van alles gespot zelfs “foute mannen". Tja, wat je allemaal kan meemaken tijdens een wandeling.... Kortom ik heb ervan genoten. Henk, dankjewel voor het delen, medewandelaars jullie bedankt voor de gezelligheid Groetjes Miriam 🙋🏻‍♀️