Reacties en foto's

 • ZO 21/08
  Beerze, Kampina en Beerze
  17 km
  VOL
  Noord-Brabant, Oisterwijk (rondwandeling)
  8/7 deeln.
 • ZO 21/08
  Beerze, Kampina en Beerze
  Noord-Brabant, Oisterwijk (rondwandeling)
  17 km
  8/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk van G.

  ( organisator / kaartlezer ) 21-08-2022

  Dag medewandelaars,

  De ene keer loopt iedereen de wandeling fluitend maar voor sommigen was het vandaag de andere keer. Het lag niet aan de route want die blijft mooi. Aan het gezelschap lag het ook niet want het was weer een leuke groep. Misschien dat de luchtvochtigheid gecombineerd met de af en toe nog warme zon zijn tol eiste. Of het was voor sommigen gewoon die andere keer.

  Op nogal wat plaatsen waren de vennen en de moerassige stukken drooggevallen maar gelukkig stroomde het water in de Beerze nog wel zij het wat langzaam. Een paar jaar geleden heb ik echt drooggevallen stukken in de Beerze gezien. Het vasthouden van het water lijkt toch wel te helpen. Hopelijk is dat de komende tijd voldoende. De heide begon links en rechts wat van zijn felle kleur te verliezen maar we hebben toch wel flink wat paars gezien.

  Het meubilair van Boscafe De Omgevallen Boomstam waar we een boterham aten bleek niet heel betrouwbaar. En eigenlijk heb ik als jongen al geleerd dat berken niet echt te vertrouwen zijn als klimboom. Maar ja dat is lang geleden. Deze stam brak gewoon doormidden.

  Ik heb genoten van de gezelligheid en de gesprekken onderweg. En het drankje bij de Gerrithoeve na de wandeling was een waardige afsluiting.

  Tot over een paar maanden voor deze wandeling in een ander jaargetijde of eerder of later op een andere wandeling.

  Groeten,

  Henk

 • ietje van Z.

  22-08-2022

  een dag met een sterretje.

 • Netty van C.

  22-08-2022

  Alhoewel ik deze route ken en elke variatie ervan heel mooi vind, heb ik toch weer met volle teugen genoten van deze wandeldag. Henk en alle medewandelaars bedankt. Graag tot snel weer. Wilma bedankt voor de foto s. Groetjes, Netty

 • Miriam P.

  21-08-2022

  Wat een prachtige wandeldag weer! Met voor mij een van de favoriete wandelingen van Henk (op Zeeland na dan hé) Een leuke, gezellige groep met een voorkeur voor zonnebrillen😎. Ik heb genoten van alles wat deze dag had te bieden! Henk, dankjewel voor het delen,medewandelaars jullie bedankt voor de gezelligheid! Groetjes Miriam 🙋🏻‍♀️

 • Wilma S.

  21-08-2022

  Of je deze wandeling nou rechtsom, linksom , paadje eerder of de volgende links.......Het is en blijft een geweldig mooie wandeling. Elk seizoen is er wel weer iets moois te vinden. Vandaag een zonnige dag met extra aandacht voor de, hier en daar, nog bloeiende heide, de mooie wolkenlucht. Ook al zijn de vele vennen door de aanhoudende droogte maar amper gevuld...mag niet deren,het is hier genieten. Voeg hier een gezellige groep wandelaars , een gewaardeerde wandelbegeleider en de fijnste Horeca`s voor de start/finish en de lunch aan toe...En je hebt een volmaakte Zondag. Dank je wel , Henk, voor het delen en allemaal tot een volgende keer. Groetjes Wilma

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Wil H.

  21-08-2022

  Het is en blijft een mooie wandeling... En vandaag helemaal met de prachtige Hollandse wolkenlucht en de leuk begroeide paadjes, heide die nog steeds bloeit en kuddes met nieuwsgierige koeien. Verder vennen en watertjes die soms gevuld maar ook soms leeg staan en een zomers temperatuurtje.... Daarbij ook nog een gezellige groep wandelaars en prima terrasjes bij de horeca dus helemaal top!!