Reacties en foto's

 • WO 10/08
  Bos, duinen en strand
  17 km
  Noord-Holland, Castricum - Egmond aan Zee
  6/7 deeln.
 • WO 10/08
  Bos, duinen en strand
  Noord-Holland, Castricum - Egmond aan Zee
  17 km
  6/7 deeln.
 •  

 • Pieter J.

  ( organisator / kaartlezer ) 10-08-2022

  Van Castricum naar Egmond aan Zee wandelen onder zomerse warme omstandigheden (circa 27 graden) is een pittige aangelegenheid. Gelukkig had niemand er veel moeite mee. De warmte begint te wennen. Het was fijn dat de wind enige verkoeling gaf. Op het strand konden schoenen en wat kleding uit en gaf het lopen langs de vloedlijn wat verfrissing. Toen we Egmond aan Zee naderen werd het lopen haast onmogelijk. Niet door mul zand, maar door de enorme drukte. Elk plekje was bezet. Al met al, met hier en daar een fijne pauze (bedankt voor het drankje Jan), werd het een fijne dag.


  Mijn GPS gaf aan dat we 18,7km met een gemiddelde van 5,2km/u hebben gelopen. Door dat ik mij in het begin vergiste, was dat wel wat meer dan de aangegeven 15-17km.


  Tot wandels,

  Pieter Jongkind

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Angela W.

  11-08-2022

  Na lange tijd weer eens met Pieter gewandeld. Was ouderwets gezellig en smaakt naar meer. Tot binnenkort.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen

 • Ariane B.

  10-08-2022

  Wat een heerlijke wandeling was het weer Pieter. Goed nagedacht over de warmte, dus wat meer door de bossen en extra drink stops, en een aantal ging de laatste kilometers lekker met blote voeten door de zee. Leuke groep en nog even geborreld in Egmond aan zee. Tot een volgende keer allemaal!

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen