Reacties en foto's

 • ZO 21/08
  EXTRA Rondwandeling Zevenhuizerplassen
  12 km
  VOL
  Zuid-Holland, Lake Seven
  10/10 deeln.
 • ZO 21/08
  EXTRA Rondwandeling Zevenhuizerplassen
  Zuid-Holland, Lake Seven
  12 km
  10/10 deeln.
  VOL
 •  

 • Alida S.

  ( organisator / kaartlezer ) 21-08-2022

  Mooie gevarieerde wandeling op deze zonnige zondag 21 augustus. Geen regen is tijdens deze wandeling gevallen. Verrassende uitzichten in het Hoge Bergse Bos, spannende natuurpaden en tot slot een rondje om de Zevenhuizerplas, waar langs de route van alles te zien is. Prettig volwassen gezelschap, waarvan 2 dames zonder te communiceren met de kaartlezer eenvoudig doorliepen. Erg onvolwassen en niet communicatief. Deze dames krijgen van mij persoonlijk het advies om zich niet meer aan te melden bij een door mij aangeboden wandeling. Tot slot van deze wandeling kreeg Marieke Hoefs het nog even aan de stok met een onaardige en niet gastvrije Horeca Baas op een terras in verband met een parasol die uitgezet moest worden. Maar desondanks was deze wandeling zeer geslaagd en gingen ieder tevreden en voldaan weer naar huis. Bedankt medewandelaars en tot ziens. Hartelijke groet, van Alida Sprenger en Karel de Jong.

 • Anja K.

  21-08-2022

  Wat een heerlijke dag was met gezellige wandelaars en een fantastische wandelomgeving. Ik waande me op vakantie. Dank je wel, Alida.

 • Mirande W.

  21-08-2022

  Een mooie wandeling met leuk gezelschap. Ben blij dat het gelukt is deze afstand te lopen😀. Dankjewel Alida! groetjes, Mirande

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Tiny K.

  21-08-2022

  Dank je wel Alida voor de organisatie van deze mooie wandeling in weliswaar voor mij bekend gebied maar daarom niet minder mooi en leuk. Allen bedankt voor de gezelligheid en graag tot een volgende keer. Groetjes Tiny

 • Claudia van der E.

  21-08-2022

  Aangezien ik een van de betreffende dames was, ook van mij een reactie. Om te beginnen mijn excuses want het was zeker niet de bedoeling iemand te schofferen of i.d. Maar wat ik dan echt onvolwassen vind, is dit op de site te zetten. Waarom niet iemand even (persoonlijk) aanspreken? Had ook tijdens de wandeling gemogen, geen probleem. Dan los je het probleem op, toch? Wees gerust, ik heb de boodschap begrepen en zal je niet meer tot last zijn.

 • Hans K.

  21-08-2022

  Heerlijk gelopen in dit soms drukke gebied. Voor mij ook eens testen hoever het nog leuk is om met de fiets te komen.

  Eerst een heuvel van de restanten van het bombardement van 1940, daarna een nieuw ingericht gebied zoals we dat rond 2000 als ideaal beschouwen.

  Onderweg ook nog wat natuur gezien, hieronder de link naar de gallen van de robiniagalmug bij de startplek. Al klikkende kan je meer ontdekken.

  Alida en Karel, dank en tot een volgende keer

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht