Reacties en foto's

 • WO 07/09
  Enkhuizen oude stad en buitengebied met LUNCH
  17 km
  VOL
  Noord-Holland, NS Enkhuizen (rondwandeling)
  7/7 deeln.
 • WO 07/09
  Enkhuizen oude stad en buitengebied met LUNCH
  Noord-Holland, NS Enkhuizen (rondwandeling)
  17 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Robert H

  ( organisator / kaartlezer ) 08-09-2022

  Mijn 35e georganiseerde wandeling waarvan 13 keer in Enkhuizen. Wat een fantastische dag! Allemaal leuke mensen met een hele fijne chemie tussen de deelnemers. Zelf werd ik overladen met complimenten (het is maar goed dat ik sterk in mijn schoenen sta anders zou ik er naast gaan lopen 😉)
  We hadden het beste weer en iedereen genoot zichtbaar van de zeer afwisselende wandeling. Vlak voordat we bij de lunch (waar twee deelnemers vanaf de start al reikhalzend naar uitkeken) aankwamen, hebben Mary en ik nog een schaap gered die om zijn rug met vier poten omhoog lag. Zo kwam alles op zijn pootjes terecht. Het feit dat deelnemers vanuit Den Haag en Den Bosch de moeite nemen om "helemaal" in Enkhuizen te komen wandelen doet mij goed. Het feit dat drie deelnemers voor de tweede keer meewandelen in Enkhuizen zegt wel iets over de wandeling.
  Ik heb enorm genoten (ik heb zoveel blije gezichten gezien) Ik ben blij dat ik dit kan doen! Robert (organisator)

 • Kathleen H

  08-09-2022

  Gisteren, op misschien de laatste dag van deze eindeloos lijkende Zomer van 2022, met een heel afwisselende wandeling (oude stad, vestingmuur, zeedijk, agrarisch gebied, bos, waterrijk gebied) olv Robert Hoogeveen in/om ENKHUIZEN meegelopen. Samen van een heerlijke lunch en een koud drankje na afloop genoten. Dank aan Robert voor het organiseren en aan mijn gezellige medewandelaars voor deze fantastische dag!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Kathleen H

  08-09-2022

  Gisteren op misschien de laatste dag van deze eindeloos lijkende zomer van 22, een heel afwisselende wandeling (oude stad, vestingmuur, zeedijk, agrarisch gebied, bos, waterrijk gebied) olv Robert Hoogeveen in/om Enkhuizen meegelopen. Samen van een heerlijke lunch en een koud drankje na afloop genoten. Dank aan Robert en mijn medewandelaars voor deze gezellige dag. Kathleen, Enkhuizen

 • Joss S

  07-09-2022

  Beste Robert, twas geweldig fijn om weer eens met je mee te kunnen wandelen op deze mooie woensdag. In het mooie en waterrijke Enkhuizen en de omgeving was het decor van onze zeventien kilometer-lange wandeling. Tweer was zonnig, omgeving prachtig met de talrijke grachten, het IJsselmeer aanwezig en last but not least het kleine achthoofdig gezelschap was heel prettig om te wandelen en to have a walk&talk. Robert dank voor jouw organiseren, knap hoe jij de delen weet te managen, de kilometers en de lunchplek regelen en de gezelligheid van de groep. Complimenten Robert. Het woord dat begint met een C in de voorgaande regel in deze wandeling ook op zijn plaats voor Mary en Adrie, die kordaat ingrepen toen een schaap op haar rug lag. Complimenten Mary en Adrie. Dank voor de fijne wandelsfeer Mary, Adrie, Kathleen, Karin, Ingrid, Rosa en last but not least Robert. Treingroeten met een smile, Joss 9

 • Joss S

  07-09-2022

  Waar ik Rosa tikte was natuurlijk Lisa bedoeld. Joss

 • Robert H

  07-09-2022

  Mijn 35e georganiseerde wandeling waarvan 13 keer in Enkhuizen. Wat een fantastische dag! Allemaal leuke mensen met een hele fijne chemie tussen de deelnemers. Zelf werd ik overladen met complimenten (het is maar goed dat ik sterk in mijn schoenen sta anders zou ik er naast gaan lopen 😉) We hadden het beste weer en iedereen genoot zichtbaar van de zeer afwisselende wandeling. Vlak voordat we bij de lunch (waar twee deelnemers vanaf de start al reikhalzend naar uitkeken) aankwamen, hebben Mary en ik nog een schaap gered die om zijn rug met vier poten omhoog lag. Zo kwam alles op zijn pootjes terecht. Het feit dat deelnemers vanuit Den Haag en Den Bosch de moeite nemen om "helemaal" in Enkhuizen te komen wandelen doet mij goed. Het feit dat drie deelnemers voor de tweede keer meewandelen in Enkhuizen zegt wel iets over de wandeling. Ik heb enorm genoten (ik heb zoveel blije gezichten gezien) Ik ben blij dat ik dit kan doen! Robert (organisator)