Reacties en foto's

 • MA 12/09
  Volendam - Edam met LUNCH
  10 km
  Noord-Holland, Volendam (rondwandeling)
  3/7 deeln.
 • MA 12/09
  Volendam - Edam met LUNCH
  Noord-Holland, Volendam (rondwandeling)
  10 km
  3/7 deeln.
 •  

 • Robert H

  ( organisator / kaartlezer ) 13-09-2022

  Vandaag met een Noord-Hollands groepje gewandeld. Twee deelnemers uit Hoorn, één uit Blokker en zelf kom ik uit Enkhuizen. Tijdens mijn 36e georganiseerde wandeling was het dan eindelijk zover.... voor het eerst meer mannen dan vrouwen in de groep. Nettie was zelfs de enige vrouw. Aangezien tot nu toe van alle wandelingen 80% van de deelnemers vrouw was, is dat best bijzonder.
  Het was weer een stralende en zonovergoten dag. Was 12 september 2022 dan nu echt de laatste zomerse dag van dit jaar? 🤔
  Volendam en Edam; wat zijn het toch schattige plaatsjes. Met een koffie break op het terras van het Damhotel in Edam en een lunch bij cafe de Vrijheid aan de Zeedijk in Volendam was het weer een heerlijke wandeldag.

 • Robert H

  12-09-2022

  Vandaag met een Noord-Hollands groepje gewandeld. Twee deelnemers uit Hoorn, één uit Blokker en zelf kom ik uit Enkhuizen. Tijdens mijn 36e georganiseerde wandeling was het dan eindelijk zover.... voor het eerst meer mannen dan vrouwen in de groep. Nettie was zelfs de enige vrouw. Aangezien tot nu toe van alle wandelingen 80% van de deelnemers vrouw was, is dat best bijzonder. Het was weer een stralende en zonovergoten dag. Was 12 september 2022 dan nu echt de laatste zomerse dag van dit jaar? 🤔 Volendam en Edam wat zijn het toch schattige plaatsjes. Met een koffie break om het terras van het Damhotel en een lunch bij cafe de Vrijheid aan de zeedijk was het weer een heerlijke wandeldag.