Reacties en foto's

 • DO 06/10
  Verder van huis of naar huis toe
  19 km
  VOL
  Overijssel, Station Nijverdal - Station Wierden
  11/11 deeln.
 • DO 06/10
  Verder van huis of naar huis toe
  Overijssel, Station Nijverdal - Station Wierden
  19 km
  11/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / kaartlezer ) 07-10-2022

  Hoe een in mijn ogen wat saaie wandeling met wat lange rechte einden en wat meer asfalt toch een mooie tocht wordt waardoor iedereen tevreden naar huis gaat ?! Mix mooi weer, een gezellige groep wandelaars en een bijzondere pleisterplaats (in dit geval De Barkel) en zie, het wonder geschied, we hebben vandaag een prachtige wandeling met elkaar gemaakt, bedankt allemaal voor deze mooie dag en tot weer een volgende keer, groetjes Annelies.

 • Akke V

  08-10-2022

  Mijn laptop vertoont kuren, vandaar de late reactie, maar toch nog maar... Inderdaad een wandeling die landschappelijk niet overal even mooi was, maar de foto's (zie ook mijn link) laten zien dat er nog voldoende moois tussen zat. En De Barkel was een verrassend rustpunt. Alles bij elkaar een mooie, gezellige dag! Dus niks te klagen en alleen maar dank aan Annelies en alle meewandelaars. Groet en graag tot ziens!

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Ria v

  07-10-2022

  Ik heb weer genoten; fijne wandeling, fijne gesprekken en prima weer. Wat wil een mens nog meer. Groetjes van Ria

 • Loes v

  06-10-2022

  Dank je wel Annelies voor deze heerlijke dag, fijne groep met alleen maar vrouwen, fantastische stop bij de ‘Brakel’ waar een aardige meneer ons het een en ander over de geschiedenis vertelde…en, ook wel eens fijn, op tijd weer thuis. Dank en graag weer tot een volgende keer!

 • Tiny J

  06-10-2022

  Mooie wandeling van Nijverdal naar Wieren. Een geweldige pleisterplaats en prachtig weer. Wat wil je nog meer. Het was een mooie dag, dank je wel Annelies! Allemaal tot een volgende wandeling. De foto's vinden jullie onder de link. Helaas, een gedeelte van de foto's heb ik met mijn mobiel gemaakt, de accu van de camera was leeg. Link naar mijn foto's van vandaag