Reacties en foto's

 • ZA 03/09
  Stapstenen door het water Kasteel De Haar
  12 km
  Utrecht, NS Vleuten
  12/15 deeln.
 • ZA 03/09
  Stapstenen door het water Kasteel De Haar
  Utrecht, NS Vleuten
  12 km
  12/15 deeln.
 •  

 • Theo T

  ( organisator / kaartlezer ) 04-09-2022

  Vandaag een wandeling met De Wandelsite en daarbij Jelte Van Der Zee, Arie Haasnoot en Kees Schippers vanuit Vleuten met een lus om kastel de Haar in Harmelen.

  Mooie route veel onverharde misschien wel wat zonnig, maar met regen was het veel minder. Met een groep van 14 hebben we vandaag gewandeld.

  Bjj de Geertjes Hoeve onze eerste koffie, lunchstop bij de vijver van kasteel de Haar.

  Bij de oprijlaan kwam een stoet met paardenwagens net uit rijden een bonus voor ons. Naast de stapstenen door hetcwater was de verrassing ook wel een smal vlonderpad tussen het riet door.

  Aan het einde nog wat gedronken in Vleuten bij Eetcafe Vallen op terras. De prijzen voor een speciale koffie waren niet voor de poes.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Theo T

  03-09-2022

  Beste wandelvrienden Leuk dat jullie aanwezig waren op deze prachtige wandeldag. Hierbij het verslag van de route. Vandaag een wandeling met De Wandelsite en daarbij Jelte Van Der Zee, Arie Haasnoot en Kees Schippers vanuit Vleuten met een lus om kastel de Haar in Harmelen. Mooie route veel onverharde misschien wel wat zonnig, maar met regen was het veel minder. Met een groep van 14 hebben we vandaag gewandeld. Bjj de Geertjes Hoeve onze eerste koffie, lunchstop bij de vijver van kasteel de Haar. Bij de oprijlaan kwam een stoet met paardenwagens net uit rijden een bonus voor ons. Naast de stapstenen door hetcwater was de verrassing ook wel een smal vlonderpad tussen het riet door. Aan het einde nog wat gedronken in Vleuten bij Eetcafe Vallen op terras. De prijzen voor een speciale koffie waren niet voor de poes. Nu in hotel, 't Meertje voor een overnachting. zo even het dorp in terrasje aan het water zoeken. Morgen een wandeling vanaf station Bussum-Zuid starten om. 10.00uur mocht je niets te doen hebben welkom. 16 km en aan het einde gaan we met een antal aan de rijsttafel in de Borobudur in Naarden-Bussum. https://www.komoot.nl/tour/913416877?ref=atv