Reacties en foto's

 • VR 30/09
  Park Lingezegen tussen Elst en Arnhem-Zuid
  17 km
  VOL
  Gelderland, Station Arnhem-Zuid
  7/7 deeln.
 • VR 30/09
  Park Lingezegen tussen Elst en Arnhem-Zuid
  Gelderland, Station Arnhem-Zuid
  17 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Joke V

  ( organisator / kaartlezer ) 02-10-2022

  Een wandeling met veel aanloopproblemen dankzij de NS en de drukte op de weg, zodat een deel van de groep zelfstandig aan de wandel moest. Maar wat was het een mooie dag, en wat een perfect wandelweer. En de prachtige foto's die door Akke gemaakt zijn, zijn het waard om door iedereen gezien te worden. Dank allemaal, we doen het in het voorjaar nog eens over en dan met z'n allen. Graag tot ziens.

 • Gerda K

  27-10-2022

  Wat een prachtige foto’s Akke! Ik wandel graag in het voorjaar weer mee

 • Ingrid v

  02-10-2022

  Door een aanrijding bij NS had ik de hoop al verloren om op tijd te komen, maar op het laatste moment lukte het toch nog allemaal. Om een paar minuten over 11 uur stond Joke nog moederziel alleen op ons te wachten, maar na korte tijd konden we toch met z'n vijven vertrekken. Het werd een verrassende tocht door een prachtig natuurgebied, ingeklemd tussen Arnhem en Elst, met een gezellige groep en fantastisch wandelweer. Goede idee om het in het voorjaar nog eens te doen. En wat heb je weer mooie foto's gemaakt, Akke! Hartelijk dank allemaal en graag tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen

 • Akke V

  01-10-2022

  Het was een begin met hindernissen, maar verder een prachtige, gezellige wandeldag door een interessant gebied dat zeker nog een tweede bezoek verdient. Al was het alleen al om de koekjes bij de koffie! Daar liepen we met gemak de laatste twee kilometer op. We liepen de hele route in een pittig tempo, maar ik heb toch nog wel een paar foto's kunnen maken die een beetje een beeld geven van de Lingezegen. Zie de link. Dank allemaal, vooral Joke, en tot een volgende keer!

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Jeanne P

  30-09-2022

  Sorry dat jullie vanochtend waarschijnlijk een tijd op ons hebben staan wachten. Er was een treinstoring op het traject Nijmegen-Arnhem. Toen bleek dat de trein helemaal niet vertrok hebben Luuk, Gerda en ikzelf een bus genomen richting Arnhem. Helaas stopte deze niet op station Arnhem Z Wij hebben gewandeld vanaf Elst naar Elden, met dank aan Gerda die een boekje van de Limes bij zich had. Hopelijk hebben jullie ook een fijne wandeldag gehad. Het was in ieder geval prachtig wandelweer! Groeten Jeanne

 • Loes v

  30-09-2022

  Dank Joke, het was een heerlijke wandeldag met , uiteindelijk een klein maar gezellig groepje! Iedereen bedankt en graag tot ziens!