Reacties en foto's

 • ZO 25/09
  Rondje Gorp en Rovert
  18 km
  Noord-Brabant, Goirle (rondwandeling)
  6/7 deeln.
 • ZO 25/09
  Rondje Gorp en Rovert
  Noord-Brabant, Goirle (rondwandeling)
  18 km
  6/7 deeln.
 •  

 • Henk v

  ( organisator / kaartlezer ) 26-09-2022

  Zie mijn reactie van zondagmiddag.

  Groet,
  Henk

 • Erna d

  27-09-2022

  Wat een heerlijke dag was het zondag. Heerlijk weer (haast niet meer voor te stellen na zo'n grauwe dag als vandaag; we hebben maar weer geboft). En dan ook nog een schitterende wandeling. Alleen maar paden door het groen. Smal, breed, kruip door sluip door, het was er allemaal. Echt genieten. Henk, bedankt voor deze heerlijke wandeling. En de medewandelaars voor de gezellige dag. Tot ziens maar weer.

 • Henk v

  25-09-2022

  Dag medewandelaars, Soms zit het mee en soms zit het tegen. En vandaag was het een duidelijk geval van de eerste soms. Die ene zonnige dag tussen een heel stel regendagen hadden wij uitgekozen om in Gorp en Rovert te gaan wandelen. Het was vandaag zeker geen herfstwandeling zoals je zou kunnen verwachten maar een echte nazomerwandeling. Dus geen bos vol herfstkleuren maar nog heel veel groen. Nog niet veel paddenstoelen al zagen we wel een aantal boomstammen met grote witte en gele zwammen. Ondanks alle regen van de laatste tijd was het bos nog flink droog. Bij het ven het Koudewater hadden we drie weken geleden de droge bodem gezien. Nu stond er weer wat water in maar onder het water waren de scheuren ontstaan door de droogte nog goed zichtbaar. En de ijsbaan van Goirle, het Bankven, stond volledig droog. Maar verder was het heerlijk wandelen. Een mooie route, prachtig wandelweer en een gezellige groep. Ik heb weer genoten van de gezelligheid onderweg en bij de horeca. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en tot een volgende wandeling. Groeten, Henk

 • Wil H

  25-09-2022

  Wat een geluk hadden we vandaag, wandelen op deze prachtige, nazomerse dag tussen een aantal regenachtige dagen... Ik heb volop genoten van de mooie natuur en de prachtige Hollandse wolkenluchten erboven. De leegstaande vennen zijn echt verbazingwekkend om te zien, er zal nog veel regen moeten vallen... Het was verder een gezellig groepje wandelaars en we hebben bij de horeca nog heerlijk buiten op het terras kunnen zitten. Wandelgroet, Wil

 • Tiny C

  25-09-2022

  Deze prachtige wandeldag is uitstekend beschreven door Henk en Wil; ik sluit me er volledig bij aan. Een heerlijke dag, dank Henk voor de prima organisatie! Medewandelaars: het was gezellig samen, tot een volgende keer.

 • Netty v

  25-09-2022

  Ik sluit me aan bij de vorige reacties. Ook voor mij een heerlijke wandel- en vakantiedag. Henk bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt voor het welslagen van deze dag. Graag tot een volgende keer!