Reacties en foto's

 • ZO 25/09
  Soerense enk, Soerense sprengenbeek en Carolinaberg
  15 km
  VOL
  Gelderland, NS Dieren (rondwandeling)
  9/9 deeln.
 • ZO 25/09
  Soerense enk, Soerense sprengenbeek en Carolinaberg
  Gelderland, NS Dieren (rondwandeling)
  15 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Paul H

  ( organisator / kaartlezer ) 26-09-2022

  Beste Wandelaars,
  Het was vandaag om een nazomerse dag weer een mooie wandeling die we hebben gemaakt.
  Vanaf het station liepen we bijna gelijk het bos in via een mooie bomenlaan, daarna kwamen we langs Polysport, een sportcentrum, daarna liepen we over een smal kronkelpaadje over de smalle kam van de Jutberg. Aangezien dit gedeelte van de wandeling bekend staat als de Zeven Heuvelen hadden we te maken met soms wel uitdagende beklimmingen en afdalingen. Nadat we hier doorheen waren gekomen liepen we door de Soerense Enk, waar we bij de Priesnitzhoeve de horecastop hebben gehouden. Na deze stop gingen we weer verder om eerst langs Het Torentje van Priesnitz te wandelen om daarna het bos weer in te duiken om langs een aantal Soerense sprengenbeken te wandelen.

  Het tweede deel van wandeling liepen we door uitgestrekte bossen van de licht huevelachtige Veluwezoom en het Hof van Dieren, als afsluiting liepen we nog naar de Carolinaberg waar we de keuze moesten maken welke van de vele afslagen we moesten nemen om weer bij het station te komen.

  Iedereen bedankt voor vandaag en tot een volgende keer.

 • Ada v

  27-09-2022

  Dankjewel Paul, voor de organisatie van je 500ste wandeling! Een mijlpaal en een prachtige route met een lekkere koffie stop. Ik heb genoten van de zonnige wandeldag en het goede gezelschap. Graag tot ziens op een volgende wandeling!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Tiny J

  27-09-2022

  En de beloofde foto's

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Magda v

  25-09-2022

  Hoi Paul en mede wandelaars Nogmaals sorry voor mijn late aankomst, gelukkig waren jullie bereid om even te wachten ! Een mooie wandeling met veel op en neer, prachtige uitzichten en goede horeca, maakten het voor mij een mooie wandeldag! Dank en tot wandels. Groetjes Magda

 • Tiny J

  25-09-2022

  Het was een mooie wandeling vandaag bij Dieren, ik was er al een hele tijd niet geweest. Een paar uitdagende heuvels voor mij, maar het is allemaal gelukt. En, erg fijn wandelweer. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en Paul voor de organisatie. De foto's volgen morgen.