Reacties en foto's

 • ZA 17/09
  Door zes straatmarkten in onze bruisende hoofdstad Amsterdam
  10 km
  Noord-Holland, NS Amsterdam CS
  13/16 deeln.
 • ZA 17/09
  Door zes straatmarkten in onze bruisende hoofdstad Amsterdam
  Noord-Holland, NS Amsterdam CS
  10 km
  13/16 deeln.
 •  

 • Angela F

  ( organisator / kaartlezer ) 18-09-2022

  Hernieuwde poging om een reactie te plaatsen. Het lukt niet op dezelfde dag, maar pas als de tocht uit je agenda de volgende dag verdwenen is. Dan via geschiedenis de wandeling oproepen en schrijven maar!

  De Wandelsidestappers zijn nu van alle markten thuis.
  Na Door Zes Straatmarkten met een leuke groep, fijne gesprekken, leuk koffieadres en een nog leuker lunchadres op de Albert Cuypmarkt waar Mark ons een heerlijke lunch heeft voorgezet en Angela de markt aan het schrikken heeft gemaakt doordat haar overval-alarm minutenlang afging, doken we in Den Aep Gelogeerd voor een koude drank. De helft van de groep zag de beperkte ruimte in deze kroeg niet zitten en ging ervandoor naar de overzijde: het CS.
  Jammer, want al gauw kwamen er meer plaatsen vrij en konden we van de fijne sfeer in deze Aep genieten.

  Doorloop het album een keer en wie weet genieten jullie nogmaals van deze barre tochtšŸ¤£, met dank voor jullie gezelligheid en tot ziens maar weer bij een volgende wandeling. Door te blijven wandelen ontmoeten we elkaar steeds weer,
  Angela F.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Angela F

  17-09-2022

  https://myalbum.com/album/E7NLPrfUitfo Van alle markten thuis zijn we in den aap gelogeerd geĆ«indigd bij een verkwikkend glaasje bier en Sprite. Het was een leuke tocht in onze bruisende hoofdstad met een geĆÆnteresseerde groep en fijne gesprekken. Ik hoop dat iedereen goed thuis is gekomen; tot een volgende keer bij welke tocht dan ook, Angela F.