Reacties en foto's

 • ZA 29/10
  Vanuit NS Kerkrade naar Aken, grotendeels langs de Worm
  18 km
  VOL
  Limburg, NS Kerkrade - Aken
  9/9 deeln.
 • ZA 29/10
  Vanuit NS Kerkrade naar Aken, grotendeels langs de Worm
  Limburg, NS Kerkrade - Aken
  18 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Coralie v

  ( organisator / kaartlezer ) 30-10-2022

  Zo mooi heb ik deze tocht nog nooit eerder gevonden: de herfstkleuren, de bladeren op de grond, en het prachtige wandelweer.. En jullie waren een heel prettig gezelschap. Zelfs nog een deskundige erbij die meer kon vertellen over de Dom in Aken! Op het laatst heb ik toch nog een foutje gemaakt met de route, waardoor we een paar kilometers extra gelopen hebben in Aken.. Sorry. Hoe was het voor jullie?

 • Thea S

  30-10-2022

  Warme tocht in vele herfstkleuren en geuren met bochtige klimmetjes eerst langs de Anselerbeek en later steeds de Worm in zicht, soms diep onder ons. De gevolgen van de overstromingen soms nog zichtbaar. Aan het einde vanuit het groen met de stadiongeluiden op de achtergrond de buitenwijken van Aken met parken en herenhuizen ingewandeld. Met als afsluiting een rondje rond en in de prachtige kathedraal. De extra kilometers meer dan waard en na een prima maaltijd buiten op het terras in goed gezelschap weer op tijd naar huis. Met een heel mooie dag de wintertijd weer in. Dank Coralie en medewandelaars. Tot een volgende tocht.

 • Jaap v

  30-10-2022

  Een fantastisch mooie route op een uitgelezen warme herfstdag. De schilderachtige paden langs de Worm, het plezierige gezelschap, de aankomst in hartje Aken en het gezellige en lekkere etentje op het terras... Het kon gewoon niet beter zijn gisteren. Hartelijk bedankt Coralie voor jouw organisatie!

 • Milly C

  30-10-2022

  Dit was weer een bijzonder prachtige wandeldag, schitterende natuur, het warme weer en de gezellige afsluiting in de mooie stad Aken. Dank Coralie en medewandelaars!