Reacties en foto's

 • ZO 06/11
  Brederodeberg, Dronkendel, Lichtbakkeet
  18 km
  VOL
  Noord-Holland, NS Overveen
  9/9 deeln.
 • ZO 06/11
  Brederodeberg, Dronkendel, Lichtbakkeet
  Noord-Holland, NS Overveen
  18 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Paul H

  ( organisator / kaartlezer ) 07-11-2022

  Vanaf het station liepen we naar Nationaal Park Zuid-kennemerland om aan een mooie wandeling te beginnen, de ochtend was droog en middag hadden we een beetje regen, maar dat mocht de pret niet drukken.
  We wandelen door de heuvelrijke duinen en bossen met een leuke klim naar de 45 meter hoge Brederodeberg. We liepen door de prachtige duinvalleien en langs een paar meertjes zoals de Oosterplas, Vogelmeer en speelvijver t Wed. Verder kwamen we langs een paar uitzichtpunten om te genieten van het mooie uitzicht. Nadat we de speelvijver 't Wed waren gepasseerd waren we al weer snel weer bij de uitgang van het park om daarna nog een klein stukje te lopen naar het station.

  Iedereen bedankt voor vandaag en tot een volgende keer.

 • Nico S

  06-11-2022

  Wat een wonderschone wandeling kregen we van Paul voorgeschoteld en hij heeft ons weer feilloos begeleid. Dit duingebied ken ik redelijk goed maar doordat deze wandeling tegengesteld liep van wat ik gewend was kreeg ik een heel andere kijk op de bekende terreinen maar ik heb ook veel voor mij onbekende gebieden gezien. Vanmiddag toch wel een heel langdurige regenbui maar mede door de gezellige groep deelnemers heb ik enorm van deze wandeldag genoten. Dankjewel Paul voor deze prachtige wandeling en alle deelnemers voor de gezellige dag. Gr. Nico