Reacties en foto's

 • WO 02/11
  EXTRA Amsterdam CS - De Ceuvel - wijk Schoonschip - NDSM
  10 km
  Noord-Holland, NS Amsterdam
  9/10 deeln.
 • WO 02/11
  EXTRA Amsterdam CS - De Ceuvel - wijk Schoonschip - NDSM
  Noord-Holland, NS Amsterdam
  10 km
  9/10 deeln.
 •  

 • Angela F

  ( organisator / kaartlezer ) 03-11-2022

  Een zonnige dag voor wat de humeurs van de Stappers betreft. Edoch, voor het scherp belichten van de fotos was vandaag de zon ongeschikt. Maar dit mag de pret niet drukken. In een slakkengangetje hebben we ons door deze barre🤣tocht voortbewogen. De fotos zijn onze getuigen. Gerrit kondigde aan dat hij nog eens, binnenkort hem kennende, weer een bezoek aan de NDSM-WERF gaat brengen; al die graffiti, street art trekt hem zeer aan, evenals het Museum, pontificaal midden op het voormalige scheepswerf zal voor hem en anderen de moeite waard zijn. Onze longen liggen ernaast van de frisse lucht van de achtertuinen van Amsterdam waardoorheen wij gewandeld hebben. Ik hoop dat iedereen goed thuis gekomen is en tot ziens maar weer mede-Stappers: door te blijven wandelen ontmoeten wij elkaar steeds weer op al die mooie, snelle, trage en barre🤣tochten waar dan ook in NL.
  Door-loop al onze fotos en geniet nogmaals van deze Ceuvel, Schoonschip, NDSM- tocht,
  Angela F.

  Foto's: https://myalbum.com/album/AZ8jgKLXmJZy/?invite=f90b4db2-4547-48a4-a56a-aead1611b2bd

 • Huib V

  02-11-2022

  Ik vond het ook een geslaagde wandeling. Het NDSM gebouw was voor mij voor het eerst. Geluk met het weer, vandaag was het precies nog mooi. Ik wens alle deelnemers een prettige avond. Tot ziens!

 • Tinie B

  02-11-2022

  Erg mooie tocht. Afwisselend, oude wijken en torenhoge flats, leuke lokaties voor bedrijfjes en kunst. Gezellige mede wandelaars. Lekker uitgewaaid. Ik heb genoten. Dankjewel Angela.

  Ik vond het tempo: Rustig rondkijken

 • Ria A

  02-11-2022

  Het was een héle mooie tocht en best wel lang voor mijn gevoel, heel informatief, heerlijk weer, kortom prachtige en fijne dag met Angela en alle medewandelaars. Hartelijk Dank!!!

  Ik vond het tempo: Rustig rondkijken

 • Gerrit v

  02-11-2022

  Angela, ook voor mij was het een geslaagde wandeldag. Zoals je schreef, binnen kort ga ik nogmaals naar het NSDM terrein om de mooie graffiti op mijn gemak bekijken. Bedankt en mijn hartelijke groet. Gerrit

  Ik vond het tempo: Rustig rondkijken