Reacties en foto's

 • VR 18/11
  Zeeburgereiland, Steigereiland en IJburg
  10 km
  Noord-Holland, NS Amsterdam
  5/6 deeln.
 • VR 18/11
  Zeeburgereiland, Steigereiland en IJburg
  Noord-Holland, NS Amsterdam
  10 km
  5/6 deeln.
 •  

 • Angela F

  ( organisator / kaartlezer ) 18-11-2022

  Al wandelend begon de pech bij het koffiedrinkadres: wegens brand gesloten. Door naar de EspressoFabriek, een piepklein, avontuurlijk gebeuren. Midden tussen deze ondernemingen bevond zich een grote skatebaan; de grootste van Europa, wordt gezegd. Ook kwamen we een Eef Kamerbeekpad tegen: Atleet 1934-2008.
  Het toppunt van onze wandeling, Trage Tocht 3 km per uur, was het Sluishuis met twee trappen met meer dan 200 treden die door drie Dapperen onder ons, moeiteloos werden betreden. Na een wandelinkje op het dakterras, kwamen ze onverstoorbaar naar beneden gelopen via de andere trap alwaar ze weer voeten op Aarde zetten. Twee Stappers minder dapper, maar die ook wilden klimmen, maar… bleven op de benedenste tree zitten: zie fotos!
  Borrel- tevens lunchadres:
  Eiburgh Snacks. Hier hing van Het Parool, november 2022:
  EIGENHEIMERS, een documentaire over veerkracht, verlangens en friet, tegen het decor van de oprukkende stad.
  En dat hadden we: verlangen naar friet, stoofvlees en een borrel.
  Wandelaars, door te blijven wandelen ontmoeten wij elkaar steeds weer. Door-loop alle door ons genomen fotos en her-beleef de tocht weer!
  Angela F.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Erik L

  19-11-2022

  Angela, prima foto's! Het uitzicht vanaf het dakterras van het Sluishuis was groots. En er waren dus wandelpaden, daktuinen (met rotsplantjes?) en zonnepanelen. We waren 52 meter hoog. https://www.model-objekt.nl/model/202/sluishuis

  Ik vond het tempo: Rustig rondkijken

 • Gerrit v

  18-11-2022

  Dag Angela, ook vandaag is het een leuke wandeldag geworden. Vooral de Sluishuis was een blikvanger. Bedankt en tot de volgende keer. Hartelijke groet, Gerrit

 • Karin d

  18-11-2022

  Het is altijd weer een genoegen om met Angela delen van Amsterdam te ontdekken, inclusief opvallende horeca. Dankjewel Angela!