Reacties en foto's

 • DO 10/11
  Van Olst naar Wijhe via de Duursche Waarden
  17 km
  VOL
  Overijssel, NS Olst - NS Wijhe
  9/9 deeln.
 • DO 10/11
  Van Olst naar Wijhe via de Duursche Waarden
  Overijssel, NS Olst - NS Wijhe
  17 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / kaartlezer ) 10-11-2022

  Het was weer een mooie dag vandaag. Met zijn negenen op stap en genoten van al het moois om ons heen. Pony’s met dreadlocks in manen en staart die helaas al denken dat er bij ons mensen wel wat lekkers valt te halen, maar helaas van ons kregen ze niets en jassen en een schoen die kun je toch echt niet eten. Prachtig zicht op Wijhe omdat we dit keer van de andere kant kwamen. Nog een avontuur op het trek pontje, we konden niet in één naar de overkant omdat het laag water was en de klim naar boven werd steeds gladder waardoor twee deelnemers in de modder zijn geraakt, gelukkig alleen wat modderspatten geen ernstige verwondingen. Tot slot nog wat gedronken in een sfeervolle aangelegenheid waar een pop toch een mens bleek te zijn, een prachtig levend standbeeld die het plaatje compleet maakte. En dan nog even hup hup naar de trein waar we gelukkig mooi op tijd aankwamen voor de treinen om iedereen op weg naar huis te helpen. Nu weer heerlijk thuis, genietend van de ondergaande zon, verlangend naar weer zo’n mooie dag, veel heb je daar niet voor nodig, een paar aardige wandelaars en een mooi plekje in Nederland. Bedankt allemaal voor het meelopen, tot een volgende keer, groetjes Annelies.

 • Riet T

  12-11-2022

  Wat was het een mooie, afwisselende en avontuurlijke wandeling. Met onderweg een uitdagend trekpontje met veel modder, opdringerige Shetlanders, een prachtige witte heksenkring tussen de bruine herfstbladeren, mooie weidse uitzichten over de IJssel en heerlijk wandelweer. Annelies, bedankt voor het organiseren. Tot een volgende wandeling.

 • Loes v

  10-11-2022

  En ja hoor, eindelijk n keer door de Duursche waarden gelopen! Wat een prachtig gebied om te zien en doorheen te lopen..stuk langs de IJssel..een trekpontje waar we uiteindelijk heelhuids vanaf klommem, sommigen vanaf gleden...een open zonnig stuk vanaf Olst naar de Duursche waarden. Annelies, ik was blij verrast, dank je wel!

 • Tiny J

  10-11-2022

  Heerlijke wandeling, fijn open en landelijk gebied en prachtig weer. Aangename afsluiting in Wijhe en de trein strak gehaald. Annelies, dank voor de organisatie en allemaal tot een volgende wandeling. De foto's vinden jullie hier

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo