Reacties en foto's

 • WO 23/11
  Delftse historie en natuur
  14 km
  VOL
  Zuid-Holland, NS Delft Centraal
  9/9 deeln.
 • WO 23/11
  Delftse historie en natuur
  Zuid-Holland, NS Delft Centraal
  14 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Teja v

  ( organisator / kaartlezer ) 23-11-2022

 • Joss S

  23-11-2022

  Beste Teja, In de trein op weg naar huis zittend, naar buiten kijkend zie ik een grijze hemel, met zo nu een dan wat koude regen. Herfstig weer in november. Geheel andere omstandigheden vanmorgen, zo rond half elf bij het begin van deze Delftse wandeling. De veertien kilometer lange of korte wandeling, was informatief en tegelijkertijd ook leerzaam over de Delftse historie. Hugo de " boekenkist " Grote, de Gistfabriek met het monument, de uitleg van de kaartlezer was verhelderend. Terug via de natuur, waarbij we in het laatste uur verrast werden door enige vrieskoude neerslag, positief beschreven. Teja dank voor jouw organiseren, complimenten voor de gegane route, twas en werd een leerzame en mooie Delftse wandel-woensdag. Wandelaars dank voor jullie gezelschap en de prima sfeer. Treingroeten Joss. ..

 • Teja v

  23-11-2022

  Dank Jos voor de warme reactie. Ik heb er weinig aan toe te voegen. Het was een gezellige, sportieve groep en het organiseren krijgt daardoor een extra dimensie. Bedankt allemaal, ook voor de afsluitende kop thee Tot weerziens Teja

 • Ingrid v

  23-11-2022

  Hallo Teja, wat een verrassende wandeling door Delft was dit! Ik kende het centrum wel een beetje, maar de wandeling met uitleg door de wijk van de gistfabrikant gaf het een extra dimensie . Ik was erg gecharmeerd van de groen-gele deuren en kozijnen. De koffiestop bij Knus deed zijn naam eer aan, ik had leuke gesprekken onderweg en de regen aan het eind namen we maar op de koop toe. Fijn dat we nog met droog weer konden lunchen. Dankjewel voor de organisatie en graag tot een volgende keer!

 • Ina B

  23-11-2022

  Dag Teja en medewandelaars, ik heb genoten van de wandeling in Delft en de omgeving. Het 'sociale dorp' opgericht door de heer en mevrouw Van Marken was erg interessant. Voor die tijd was dit echtpaar zeer vooruitstrevend maar enig eigenbelang zal misschien ook meegespeeld hebben. Tegenwoordig is dit nog steeds een erg leuke wijk om te wonen, en heerlijk dicht bij het centrum. Door de Delftse Hout via de weilanden weer terug was een leuke afwisseling. Zeker als je daarbij begroet wordt door een kudde schapen ..... Veel dank Teja voor de organisatie en allen bedankt voor de gezellige dag!