Reacties en foto's

 • ZO 27/11
  Abdij Rolduc, 2 kastelen en het Wormdal
  18 km
  Limburg, Station Eygelshoven, Dentgenbacherweg 28, 6469XV Kerkrade
  6/7 deeln.
 • ZO 27/11
  Abdij Rolduc, 2 kastelen en het Wormdal
  Limburg, Station Eygelshoven, Dentgenbacherweg 28, 6469XV Kerkrade
  18 km
  6/7 deeln.
 •  

 • Jacqueline L

  ( organisator / kaartlezer ) 27-11-2022

  Vandaag heb ik mijn 2e georganiseerde wandeltocht gelopen met 6 deelnemers.
  De weersvoorspellingen waren niet echt geweldig maar we hebben op wat kleine buitjes na de route droog kunnen lopen. We hebben genoten van de prachtige herfstkleuren.
  We zijn via Cranenweyer naar Kasteel Erenstein gelopen en vervolgens via stadspark Kerkrade naar Abdij Rolduc. Hier hebben we de Abdijkerk bezocht en door de kruisgangen gelopen waar de kerstversiering op verschillende plaatsen al was aangebracht. Na de pauze zijn we via 3 vijvers naar het wormdal gelopen om in Rimburg te pauzeren en lekker wat warm te drinken/eten. Via het hellingbos zijn we weer terug gelopen naar Eygelshoven waar we het laatste stuk door een bos de wandeling hebben afgesloten.
  Ik dank jullie allemaal dat jullie erbij waren en de gezelligheid die er onderweg was.
  Hopelijk tot een volgende keer!!
  Hartelijke groet,
  Jacqueline

 • Wilma S

  28-11-2022

  Hallo Jacqueline, Een dag later mijn reactie omdat ik gisteren pas later thuis was. Dank je wel voor het organiseren van deze wandeling met interessante bezoekjes. Ondanks het voorspelde natte weer is het redelijk meegevallen. Je bent geslaagd voor deze door jou 2e georganiseerde tocht. Ik verwacht dat er nog meerdere zitten aan te komen , en het mooie Limburg is de moeite waard om er wat verder voor te moeten reizen. In ieder geval was het voor mij weer genieten...en ook een prima gezelschap in een niet te grote groep.. Leuke horeca stop en mooie wetenswaardigheden / bezoekjes onderweg. Een mooie wandelzondag. Dank je wel allemaal voor het gezellige meewandelen en de gesprekjes onderweg en wie weet ...tot ziens.. Hieronder voor de liefhebbers enkele plaatjes voor een indruk van onze tocht.. Groetjes , Wilma

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Marike B

  28-11-2022

  Dag Jacqueline en medewandelaars. Leuk dat er weer een nieuwe organisator op de wandelsite is bijgekomen. Het was een wandeling met schitterende herfstkleuren en een flink aantal kilometers. Goed gedaan en voor het donker waren we weer op de parkeerplaats terug. Jacqueline bedankt voor de organisatie, Wilma je hebt super mooie foto’s gemaakt. Allemaal bedankt voor de gezelligheid.