Reacties en foto's

 • VR 18/11
  Langs de Linge
  18 km
  Utrecht, Station R-NET Leerdam - Station R-NET Beesd
  7/8 deeln.
 • VR 18/11
  Langs de Linge
  Utrecht, Station R-NET Leerdam - Station R-NET Beesd
  18 km
  7/8 deeln.
 •  

 • Ine v

  ( organisator / kaartlezer ) 18-11-2022

  Ik was vanmorgen van Kopf bis Fuss op regen ingesteld, want het zou de hele middag regenen in verschillende gradaties van licht tot zwaar.
  Een paar spatjes in de buurt van Asperen was alles wat we tijdens de wandeling hebben gehad. Niet alleen dat het nauwelijks regende, het was voortdurend zonnig weer.Het Lingegebied dat in de bloesemtijd een heksenketel is van wandelaars en fietsers was nu zo goed als uitgestorven.
  Onderweg hebben we ook nog het graf van baron Verschuer bezocht op het privé kerkhof van de familie op landgoed Mariënwaerdt.
  We hadden met zn allen een bijzonder gezellige nazit bij de Stapelbakker voor we naar station Beesd gingen en konden toch nog voor 4 inchecken.
  De thuisblijvers hadden zoals gewoonlijk weer ongelijk.

 • Wies v

  19-11-2022

  Hallo wandelaars , op stap met Ine langs de Linge , wat een mooie dag ! Wat moet ik aan de andere reacties nog toevoegen ? Dan .......we hebben allemaal GENOTEN ! Dank Ine , en mede wandelaars tot ziens Houdoe

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Miriam P

  18-11-2022

  Hoi allemaal, Ik had me ingesteld op een regenachtige wandeling en dat viel hartstikke mee!! Een paar druppeltjes. Ook de Betuwe blijft prachtig in welk jaargetijde dan ook! Ine dankjewel voor het delen van de wandeling, medewandelaars jullie bedankt voor je gezelschap! Graag tot een volgende keer! Groetjes Miriam 🙋🏻‍♀️

 • Agneta B

  18-11-2022

  Hoi Ine en medewandelaars, bedankt voor de gezellige dag met mooie uitzichten over de Linge en het weer was ons ook goed gezind. De afsluiter bij de Stapelbakker van het landgoed was ook erg leuk. Tot ziens!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Ottelien W

  18-11-2022

  Lopen langs de Linge, Altijd mooi, Van Leerdam naar Asperen, En dan Acquoy, Een glinsterlint met noten en fruit Jaha, wij zijn fijn een dagje uit We glibberen wat over kleiige dijken en vertellen verhalen om de dag te verrijken Er is zon en af een toe een wolk. Wat een vrolijke ontmoeting met wandelvolk Ine dank, ‘t was fijn zoals vaak Jouw tochten zijn top en de route is raak. Medewandelaars dank voor gezelschap, groet en graag tot ziens, Ottelien